20 / 04 / 2024

Relist Expo son gün sevindirdi

Relist Expo son gün sevindirdi

İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Realist Expo emlak fuarında son gün yüzler güldü.



Fuarın kapanış gününde fuara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar uygun konutları inceledi.

Atılım Fuarcılık tarafından düzenen Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Fuarı `Realist Expo'ya son gün beklenen ilgi gösterildi. Fuarın ilk iki günü aradığını bulamayan inşaatçıların son gün olan Pazar günü havanın da iyi olmasıyla ziyaretçilerin fuara ilgi göstermesiyle yüzleri güldü.


BAŞLAMAMIŞ EV İÇİN PARANIN YARISINI İSTİYORLAR

Fuarı ailesi ile gezen ziyaretçilerden biri olan 41 yaşındaki tekstilci Bahattin İkseleyen, fuarı fiyatlar bakımından fikir sahibi olmak için gezdiklerini karşılaştırma yaptıklarını söyledi. İkseleyen ev sahibi olmak için fuarı gezdiklerini belirterek, "bu devirde yatırım için kimsenin ev alacağını düşünmüyorum. Bir de eskiden taksite girip evinize hemen geçiyordunuz. Ancak şimdi inşaatçılar henüz başlamadıkları bir ev için paranın yarısını talep ediyorlar. Tabii finansman sıkıntısı çekiyorlar. Böyle bir ortamda bitip bitmeyeceği belli olamayan evi için yatırım iççin düşünemem" dedi.


20 BİN ZİARETÇİ

Bu yıl ikincisi düzenlenen `Realist Expo', 27-30 Kasım 2008 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy Fuar Salonu 9 ve 10. salonlarda yer alıyor. Fuarda özellikle otomobil ve mobilye veren firmalar öne çıkarken, bazı firmalar da ellerindeki stokları eritmek için fuara özel kampanyalar düzenlediler. Atılım Fuar Genel Müdürü Salim Şahin de firmaların standlarını ziyaret ettiğini firamaların ön talepler toladığını söyledi. Şahin fuardaki ziyaretçi sayısının krize rağmen 18-20 bin civarında olabileceğini kaydetti.

Geri Dön