23 / 04 / 2024

RE/MAX Beta 10 Mayıs'ta Ataşehir'de açılıyor!

RE/MAX Beta 10 Mayıs'ta Ataşehir'de açılıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyetlerini sürdüren RE/MAX,  5 yıl sonra danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracağını geçen yıl açıklamıştı. RE/MAX bu kapsamda büyümeye devam ediyor. 



RE/MAX, gelecek dönemde İstanbul'da düşük gelirli mahallelerde olmayı ve gayrimenkul danışmanı sayısını artırmayı hedefliyor. Firma, 5 yıl sonra danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracağını geçtiğimiz yıl açıklamıştı. 

21 bin gayrimenkul portföyü bulunan RE/MAX franchise şubeleri ile büyümeye devam ediyor. Gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren RE/MAX'in donanımlı ekibinin verdiği eğitimler ile gayrimenkul danışmanlığının önü açılıyor. Girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri öne çıkaran RE/MAX Beta 10 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 16:00-19:00 arasında Ataşehir'de resmi açılışını gerçekleştirecek. 

RE/MAX Beta nedir?
16 yıllık sektör geçmişi ödüllerle dolu RE/MAX BETA 'Ataşehir'in En Tecrübeli' ofisi olarak tanıtılıyor. RE/MAX Beta'nın başarısının temel dayanağı, 'iş arkadaşı değil, yol arkadaşı' olan gayrimenkul danışmanlarına verdiği sürekli ve güncel saha eğitimi. 

Tamamı konusunda eğitimli ve uzman ekibi ile RE/MAX BETA, sektördeki iddialı ve itibarlı duruşunu koruyan, enerjisi ve tecrübesiyle de tüm ailenin içerisinde örnek ofislerden birisi.

RE/MAX Beta adres: Ataşehir Bul. Ata 3/4 No:44 Ataşehir / İstanbul-Anadolu
 


Geri Dön