26 / 04 / 2024

Re/Max, gayrimenkul profesyonellerini ödüllendirdi

Re/Max, gayrimenkul profesyonellerini ödüllendirdi

Re/Max Türkiye tarafından başarılı gayrimenkul profesyonellerinin ödüllendirildiği tören 700 gayrimenkul profesyonelinin katılımıyla gerçekleştirildi



Re/Max Türkiye tarafından her yıl düzenlenen, yılın en başarılı ofisleri, brokerları ve gayrimenkul danışmanlarının sahneye çıktığı ödül gecesi, bu yıl Silivri Klassis Resort Hotel'de, 700 gayrimenkul profesyonelinin katılımıyla gerçekleştirildi. Re/Max Türkiye tarafından başarılı gayrimenkul profesyonellerinin ödüllendirildiği törende, 2008 yılını en yüksek ciro ile tamamlayan Re/Max Yıldız ofisler arasında ilk sırayı alırken, ikinciliği geçen yılın birincisi olan Re/Max Plaza 1, üçüncülüğü ise Re/Max Armoni ofisi kazandı. 2008'in birincisi olan Re/Max Yıldız, aynı zamanda en eğitimli Re/Max Ofisi ödülünü de alarak, başarısına farklı bir anlam da kazandırmış oldu. En fazla gayrimenkul danışmanına sahip olan ofis ise cirosu ile üçüncülüğü kazanan Re/Max Armoni oldu.

Re/Max'ın  Ankara  ofislerinden en fazla ciro yapan Re/Max Lider olurken, Ege ofisleri arasında birinciliği Re/Max Pasha kazandı. Anadolu ve KKTC'deki kentler arasında en yüksek ciroyu yapan ofis, geçen yıl da aynı unvan ile ödül alan Re/Max Golden oldu.

Farklılıklar da ödüllendirildi...

Re/Max ofislerinin yaptıkları ciroların dışında, farklı alanlardaki başarılarının da ödüllendirildiği gecede, teknolojiyi en iyi kullanan ofis olarak Re/Max Golden ve Re/Max Sahil ödüle layık görüldü. Re/Max Pasha, en iyi ekip sinerji ödülünü de alarak takım ruhunun başarıya etkisini vurgulamış oldu.


Geri Dön