20 / 04 / 2024

REMAX Recharge toplantıları 21 Ocak'ta başlıyor!

 REMAX Recharge toplantıları 21 Ocak'ta başlıyor!

Uzman konuşmacılar ve başarılı Gayrimenkul Danışmanlarının katılımı ile her yıl düzenlenen Recharge toplantılarının ilki 21 Ocak’ta Adana Seyhan Otel’de gerçekleştirilecek...




Gayrimenkul sektörünün lideri RE/MAX’ın, her yıl Gayrimenkul danışmanlarına motivasyon ve iş paylaşımı olanağı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği Recharge toplantıları 21 Ocak’ta Adana’da başlıyor.


Gayrimenkul profesyonellerinin bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaşacağı toplantılara bu yıl Türkiye’nin ilk satış eğitmenlerinden Ali Kirman da katılacak. Katılımcılara satışla ilgili önemli bilgiler aktaracak olan Kirman “Yeni Yüzyılda Müşteri, Hizmet ve Satış, Yaşamak için Satmak Zorundayız” başlıklı bir konuşma yapacak. Re/max profesyonelleri ile biraya gelecek olan diğer isim ise tiyatrocu, oyuncu ve kişisel gelişim eğitmeni Mehmet Auf olacak. “Hayatın Ritmi” başlıklı konuşmasıyla toplantıya katılacak olan Mehmet Auf gayrimenkul profesyonellerine hayatın içinde var olan oyunu anlatacak.


RE/MAX Türkiye Eğitmeni Barış Kılıçarslan 2013 yılının ilk Recharge toplantısında “Önce kendine sat” başlıklı konuşmasıyla yer alırken “Deneyimli ve başarılı danışmanlar sırlarını paylaşıyor” konulu bir panel ile gayrimenkul profesyonelleri iş hayatında edindikleri tecrübeleri katılımcılarla paylaşacaklar.


Birbirinden şaşırtıcı sürprizlerin de yer alacağı Recharge toplantıları 21 Ocak’ta Adana’da, 23 Ocak’ta Ankara’da, 25 Ocak’ta İzmir’de ve 31 Ocak’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek.  


Geri Dön