25 / 04 / 2024

REMAX Türkiye büyük ödülü sahibine verdi!

REMAX Türkiye büyük ödülü sahibine verdi!

RE/MAX Türkiye, bir ilke imza atarak gayrimenkul sektörü tüketicilerine yönelik bir çekiliş düzenleyerek hediye yağmuru başlattı. Çok çeşitli hediyelerin çekilişle belirlenen talihlilere teslim edilirken büyük ödülde sahibini buldu...



RE/MAX Türkiye, bir ilke imza atarak gayrimenkul sektörü tüketicilerine yönelik bir çekiliş düzenleyerek hediye yağmuru başlattı. Çok çeşitli hediyelerin çekilişle belirlenen talihlilere teslim edildiği Hediye Yağmuru Kampanyasında, Volksvvagen Polo marka otomobil de Turhan Kaya'nın oldu. RE/MAX Türkiye'nin Hediye Yağmuru Kampanyası'nda büyük ödülün talihlisi olarak belirlenen Turhan Kaya, 20 Ocak Pazartesi günü saat 09:30'da istanbul Bakırköy Tamaş Otomobil Bayi'nde düzenlenen bir törenle Volksvvagen Polo marka otomobilini teslim aldı. Otomobilin anahtarını Turhan Kaya'ya RE/MAX Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan verdi. Gayrimenkul alımını RE/MAX ile gerçekleştirerek, çekilişe Ankara'dan katılan Turhan Kaya, RE/MAX Türkiye'nin Hediye Yağmuru Kampanyası'nda büyük ödülün sahibi oldu. 

Büyük ödül olan "Volksvvagen Polo 1,2 70HP Trendline Manuel 2013" model otomobil için noter huzurunda yapılan çekilişte talihli olarak kendisinin belirlendiğini öğrenen Kaya, ailesi ile birlikte ödülünü almak üzere davet edildiği istanbul Bakırköy Tamaş Otomobil Bayi'ne gelerek, düzenlenen bir tören ile otomobiline kavuştu. 


Hürses Gazetesi 


Geri Dön