27 / 04 / 2024

Re/Max ve ING Bank'tan, eğitime destek veren kredi

Re/Max ve ING Bank'tan, eğitime destek veren kredi

Re/Max ofisleri kanalıyla ING Bank tarafından kullandırılacak her konut kredisinin yüzde 0,05'i oranında bir tutar, Yatılı İlköğretim Bölge Okulları öğrencilerine umut olacak



Re/Max Türkiye ve ING Bank, Re/Max müşterilerine daha avantajlı konut kredisi kullandırmak üzere, işbirliği protokolü imzaladı. Her iki kuruluş işbirliği protokolüne kurumsal sosyal sorumluluk anlayışlarını da yansıtarak, Re/Max'in TOÇEV ile birlikte gerçekleştirdiği ``Günebakan'' Projesi'ne destek kararı aldılar.  Protokol doğrultusunda, Re/Max ofisleri kanalıyla ING Bank tarafından kullandırılacak her konut kredisinin yüzde 0,05'i oranında bir tutar, Günebakan Projesi'ne aktarılarak, evlerinden uzakta yüzlerini eğitimin aydınlığına dönmüş Yatılı İlköğretim Bölge Okulları (YİBO) öğrencilerine umut olacak. Böylece, Türkiye'de ilk kez "eğitime destek veren" konut kredisi ile hem Re/Max müşterilerinin ev hayallerine, hem de evlerinden uzakta eğitimlerini sürdürmeye çalışan minik YİBO öğrencilerinin geleceklerine katkı sağlanmış olacak.

ING Bank'tan Re/Max müşterilerine indirimli faiz avantajları

Re/Max ve Türkiye'deki yatırım ve atılımlarını sürdüren ING Bank, Türkiye'de başlattıkları işbirliği ile Re/Max müşterilerini konut kredisi için özel faiz oranlarından yararlandıracaklar. Re/Max Türkiye ve ING Bank'ın imzaladığı işbirliği protokolü çerçevesinde, Türkiye genelindeki  ING Bank Şubeleri, Re/Max ofisleri kanalıyla gelen başvurularda, indirimli faiz avantajlarıyla konut kredisi kullandırabilecekler. Başlatılan yeni uygulamada, Re/Max ofisleri tarafından ING Bank'a  yönlendirilen konut kredilerinde, krediyi yönlendiren Re/Max ofisi tarafından ``Yönlendirme Bilgi Formu'' doldurularak imzalanacak ve ilgili ING Bank şubelerine ulaştırılacak. Bu yolla gelen konut kredisi başvuruları  ING Bank tarafından olumlu değerlendirildiğinde, Re/Max müşterisi özel faiz oranından yararlandırılacak.


Geri Dön