25 / 04 / 2024

RE/MAX’liler Richard Robbins ile buluştu!

RE/MAX’liler Richard Robbins ile buluştu!

RE/MAX Türkiye tarafından düzenlen etkinlikle dünyanın en iyi gayrimenkul koçu olarak gösterilen Richard Robbins, etkili sonuçlar alabilmek için düşünce tarzının nasıl mükemmelleştirilebileceğinin sırlarını paylaştı. 



Dünyanın en iyi gayrimenkul koçu olarak gösterilen Richard Robbins, RE/MAX Türkiye tarafından düzenlenen Recharge etkinliği ile Türkiye'ye geldi. Richard Robbins, etkinlikte konuşma yaptı. Robbins, RE/MAX Türkiye’nin broker ve gayrimenkul danışmanlarına düşünce tarzını mükemmelleştirmenin ipuçlarını verdi.


Etkinliği bini aşkın RE/MAX Türkiye çalışanı katıldı. Robbins, etkili sonuçlar alabilmek için düşünce tarzının nasıl mükemmelleştirilebileceğinin sırlarını paylaştı. 


Robbins konuşmasında günlük kararları almak ve nihai hedefe erişmek açısından geleceğe odaklanmanın etkisine değindi. Robbins, profesyonellerin çalışmaları sırasında takip etmeleri gereken, diğer tüm sonuçları etkileyecek en önemli ölçüt konusunda da bilgi verdi.

 

RE/MAX’liler Richard Robbins ile buluştu!


Richard Robbins kimdir:
Kendi adını taşıyan uluslararası bir organizasyonun kurucusu olan ve bugüne dek dünyanın farklı bölgelerinde sayısız seminere imza atan Robbins, kişisel gelişim ve iş geliştirme konularında dünyanın önde gelen koçlarından biri. Rep Magazine tarafından “Endüstri ikonu” olarak adlandırılan Robbins, binlerce profesyonelin önemli başarılara ulaşmasına yardımcı oldu. Kendisi ve şirketi, gayrimenkul acenteleri, mortgage broker’lar ve liderleri için 1998 yılından bu yana her seviyede satış ve pazarlamaya yönelik eğitim çözümleri sunuyor.


Geri Dön