19 / 04 / 2024

Renault Express Combi'ye Mayıs'tan beri yüzde 30 zamlandı! 19 Aralık 2022 Renault Express Combi fiyat listesi...

Renault Express Combi'ye Mayıs'tan beri yüzde 30 zamlandı! 19 Aralık 2022 Renault Express Combi fiyat listesi...

Renault'un ticari araçları arasında öne çıkan Renault Express Combi'ye Mayıs 2022'den beri yüzde 30 oranında zam geldi. Peki Renault Express Combi'nin Aralık ayı fiyatları ne kadar? Renault Express Combi kaç TL? İşte Express Combi 19 Aralık 2022 fiyat listesi...



Renault'un ticari araçları arasında öne çıkan Renault Express Combi'ye bu ay yine zam yapıldı. Son yapılan zam ile beraber Express Combi'ye Mayıs 2022'den beri yüzde 30 oranında zam gelmiş oldu.

Yeni Express Combi boyutlarıyla dikkat çekiyor. Ekstra geniş kapı eşikleri, aracın içine kolay erişim sağlar. Yeni Express Combi, 800 litrelik bagaj kapasitesiyle bu işlevselliği destekliyor. Söz konusu hacim 3.000 litreye kadar çıkıyor. 1.189 mm'lik minimum bagaj tabanı uzunluğu (arka koltuğun sırtlığına kadar) bu sınıf için iddialı bir değer olarak öne çıkıyor. 

Toplam dört tam koltukla yeni Express Combi, tüm yolcular için bol miktarda alan ve konfor sunuyor. Bagaj alanını artırmak için arka koltuklar tek parça halinde tamamen katlanır. Yeni Express Combi, yeni iç tasarımı ve iki arka koltuğun her biri için ISOFIX bağlantılarıyla aile dostu bir çözüm sunuyor. İki çocuk koltuğu aynı anda bağlanabilir.

Yeni Express Combi sade bir tasarıma sahiptir. Yüksek motor kapsamı; silecekleri, su jetlerini ve menteşeleri gizler. Ön askı, sis lambası kapağında gizlidir, ancak güvenlik ve hırsızlığa karşı koruma amacıyla kapı kilidi ek parçaları çıkarılmıştır. 

Renault Express Combi'ye 31 bin TL zam! 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Standart R&Go radyoya ek olarak, Renault'nun EASY LINK bilgi-eğlence sistemi navigasyonlu veya navigasyonsuz olarak sunuluyor ve 8 inç dokunmatik ekrana ve Apple CarPlay'e sahip. Akıllı telefonlar için 15W kablosuz şarj, Express Combi'de biri arka koltuğun ortasında ve arka yolcuların erişebileceği mesafede olmak üzere üç adede kadar USB soketi ve üç adet 12V şarj soketi var.

Dört hoparlörlü 8 inç renkli dokunmatik ekrana sahip Renault EASY LINK bilgi-eğlence sistemi, ses tanıma özellikli kablolu Apple CarPlay sunuyor. İki veya üç boyutlu gezinme seçenekleri, kavşak konumlandırma ve benzeri özellikler rotayı kolaylaştırır. GPS sinyali olmadığında bile yönlendirmeye yardımcı olmak için yerleşik jiroskopu kullanır.

R&Go Radio, akıllı telefonunuzdan araba ve radyo özelliklerine sezgisel ve kullanımı kolay bir şekilde erişmek için Bluetooth ve R&Go Uygulamasını kullanır.

Yeni Express Combi, sürüş güvenliğini önemli ölçüde artıran yeni sürücü destek sistemleriyle donatılmıştır.

Yeni bir ekspres vagon. Ek güvenlik ve ESC işlevi için sürücü, ön yolcu, 2 yan hava yastığı ve 2 baş hava yastığı dahil olmak üzere toplam 6 hava yastığına sahiptir.

Yeni Express Combi'de ayrıca Yokuşta Kalkış Yardımı,  Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Arka Park Asistanı ve Combi versiyonlarda Geri Görüş Kamerası gibi özellikler de bulunuyor.

Peki Renault Express Combi'nin Aralık ayı fiyatları ne kadar? Renault Express Combi kaç TL? Renault Express Combi 100 KM'de ne kadar yakar? İşte Express Combi 19 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön