25 / 04 / 2024

Renault Yeni Trafic fiyatlarında son dakika gelişmesi! Haziran fiyatları açıklandı! İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi

Renault Yeni Trafic fiyatlarında son dakika gelişmesi! Haziran fiyatları açıklandı! İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi

Ülkemizdeki ticari ürün ailesini güçlendirmeyi sürdüren Renault, farklı kullanım gereksinimlerini bulunduran tüm versiyonlarıyla Trafic modelini Türkiye’de satışa sundu. Peki Renault Yeni Trafic fiyatları kaç lira? İşte 22 Haziran 2022 Renault Yeni Trafic fiyat listesi...



Ülkemizdeki ticari ürün ailesini güçlendirmeyi sürdüren Renault, farklı kullanım gereksinimlerini bulunduran tüm versiyonlarıyla Trafic modelini Türkiye’de satışa sundu.

Panelvan ve Combi 5+1’de kullanıcıya sunulan düz vites versiyonlarına ek olarak, Trafic Combi 5+1 ve Trafic Combi 8+1’de sunulan otomatik vites seçenekleriyle pazarda çoğalan otomatik vites talebini yanıtlıyor. 

Yeni Trafic bir çok saklama alanıyla 87,1 litreye varan depolama fırsatı sağlıyor. Yeni Renault Trafic'in genişlik ve ferahlık hissini arttıran yeni konsolu, üzerine yerleştirilen dijital gösterge paneliyle sürüş konforunu sağlıyor.

Tamamen yeni bir tasarımla daha büyük ve daha görünür kadranlara sahip olan Renault Yeni Trafic'te  versiyona bağlı şekilde 4,2 inç renkli dijital gösterge paneli bulunuyor.

Renault Yeni Trafic fiyatlarında son dakika gelişmesi! Haziran fiyatları açıklandı! İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesiStandart olarak sunulan hız ayar ve sınırlayıcı kumandaları direksiyona entegre edilmiş şekilde tasarlanırken, uyarı lambaları görsel konforu artıracak şekilde tekrar tasarlandı.

Tamamen yeni bir görüşü ile daha büyük ve daha görünür kadranları ile dikkat çeken Renault Yeni Trafic'te  versiyona bağlı şekilde 4,2 inç renkli dijital gösterge paneli bulunuyor.

Standart olarak sunulan hız ayar ve sınırlayıcı kumandaları direksiyona entegre edilmiş şekilde tasarlanırken, uyarı lambaları görsel konforu artıracak şekilde tasarlandı.

Peki Renault Yeni Trafic fiyatları kaç lira? İşte 22 Haziran 2022 Renault Yeni Trafic fiyat listesi...


Geri Dön