24 / 04 / 2024

Republika Academic Aparts 'Back-Up'tan hizmet alacak!

 Republika Academic Aparts 'Back-Up'tan hizmet alacak!

Yeni nesil gençlerin yaşam alanı projesi 'Republika Academic Aparts', konut projelerine hizmet sunan 'Back-Up Concierge' ile anlaştı





BLG Capital tarafından hayata geçirilen ve gençlere kısa ve uzun dönem konaklama çözümleri sunan 'Republika Academic Aparts', çözüm ortaklarına Back-Up Concierge'i de ekledi. Ortaköy ve Büyükçekmece'de yer alacak olan Republika Academic Aparts'ın, tıbbi danışmanlık hizmetinden, acil kara ambulansı hizmetine, her türlü etkinlik bilet ve restoran rezervasyonları hizmetinden, seyahat, eğlence, stil ve alışveriş, teknoloji danışmanlığı hizmetine, oto kiralama hizmetinden özel şoförlü araçlarla transfer hizmetine kadar birçok ihtiyacı Back-Up Concierge tarafından karşılanacak.

TOPLAM KAPASİTE 1300 

645 kişi kapasiteli Republika Academic Aparts Ortaköy'de tek kişilik, çift kişilik ve bireysel kullanımlı, üç kişilik ortak ve bireysel kullanımlı toplam 268 oda var. Projede ayrıca, teras, yürüyüş parkuru, lounge alanları, spor salonu, yüzme havuzu, güvenlik ve kamera sistemi de bulunuyor. 657 kişi kapasiteli Republika Academic Aparts Büyükçekmece'de de aynı sosyal donatılar mevcut.. 

Akşam


Geri Dön