29 / 03 / 2024

Republika Academic Aparts'ta 325 euroya kiralık!

Republika Academic Aparts'ta 325 euroya kiralık!

Firma: BLG Capital

Proje: Republika Academic Aparts

Ortaköy ve Büyükçekmece’ de konumlanan, Türkiye’ nin ilk yeni nesil üniversiteli yaşam alanı projesi Republika Academic Aparts'ta aylık konaklama fiyatları 325 eurodan başlıyor...




Ortaköy ve Büyükçekmece’ de konumlanan, Türkiye’ nin ilk yeni nesil üniversiteli yaşam alanı projesi “Republika Academic Aparts”, özgün tasarımı, tüm detayları düşünülmüş fonksiyonları, kaliteli ve şık tarzı ile üniversiteliler, genç profesyoneller ve akademisyenler için üst düzey bir yaşam alanı vaat ediyor. 


Ortaköy ve Büyükçekmece'de yer alan Republika Academic Aparts, bina özellikleri ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’de daha önce bir örneği bulunmayan lüks ve ayrıcalıklı bir proje sunuyor. 


Republika Academic Aparts’ da misafirler; güvenli bir ortamda, rahat ve sessiz etüt alanlarında ders çalışabilir, diğer yandan spor yaparak kendilerini iyi hissedebilir, havuza girerek sıcak yaz aylarının tadını çıkarabilirler. Bir çok alternatif sunan ve farklı üniversitelerden öğrencilerin bir araya geldiği Republika Academic Aparts’ da, öğrenciler yemyeşil terasta sosyalleşip, oyun odasında arkadaşlarıyla vakit geçirerek rahatlayabilirler.

Republika Academic Aparts ta 325 euroya kiralık!

İç dekorasyonu Autoban tarafından tasarlanan Republika Academic Aparts; verimli çalışma ortamı, kafeleri, spor merkezi ve havuzu ile zenginleşen sosyal alanlarının yanı sıra, yaşam kalitesini arttırıcı yönleri ile Türkiye’de bir ilk sunmaktadır. 


Republika Academic Aparts, yaşayanların konforu esas alınarak; elektrik, su, ısınma, soğutma, mobilya, yüksek hızda internet, bakım onarım ve temizlik hizmetleri gibi gizli masrafların konuklara yansıtılmadığı, deprem ve yapı güvenliğinin gözetildiği şekilde projelendirilmiştir. Çalışma ve sosyal yaşam alanında birçok hizmet kolaylığı sağlayan Republika Academic Aparts, kafeterya, fitness center, çamaşırhane, kuaför, market, revir, play station odası, kafeler, oda temizleme hizmetleri, depo ve otopark imkanı gibi yaşamın her anı gözetilerek kurgulanmış hizmetleri ile de konforlu ve ayrıcalıklı bir yapıya sahiptir.


Odalar; tarzı, kullanışlılığı ve yaşam kalitesini arttırıcı iç tasarımıyla, rahat bir yatak, buzdolabı, çalışma masası, değerli eşyalar için kişisel kasalar, geniş depolama alanları ile konforlu ve keyifli bir ortam sağlamaktadır. 


Republika Academic Aparts ta 325 euroya kiralık!


Republika Academic Aparts Ortaköy


Ortaköy’ ün en merkezi yerinde yer alan  Republika Academic Aparts  Ortaköy,

629 kişilik kapasitesiyle; tek kişilik, bireysel ve ortak kullanımlı çift kişilik, üç kişilik, tek katlı ve ya asma katlı olmak üzere, toplamda 268 odaya sahiptir. Terası, yürüyüş parkuru, lounge alanları, spor salonu, yüzme havuzu, çalışma odası, oyun salonu, çamaşırhane, kuaför, market, otopark, çok amaçlı konferans odası, engelli odaları, revir, yüksek hızda internet, güvenlik ve kamera sistemi, havaalanı transferi gibi servis ve hizmetler sunmaktadır.


Republika Academic Aparts Büyükçekmece


Republika Academic Aparts Büyükçekmece, 645 kişilik kapasitesiyle; tümü balkonlu, göl veya şehir manzaralı, ortak kullanımlı iki kişilik ve üç kişilik, bireysel kullanımlı üç kişilik ve dört kişilik odaların yanı sıra, 1+1 penthouse olmak üzere, toplamda 237 odaya sahiptir. Spor salonu, yüzme havuzu, çalışma odası, oyun salonu, çamaşırhane, kuaför, market, otopark, çok amaçlı konferans odası, engelli odaları, revir, yüksek hızda internet, güvenlik ve kamera sistemi, havaalanı transferi gibi servis ve hizmetler sunmaktadır.



Republika Academic Aparts Ortaköy :  

Günlük kişi başı konaklama ücreti : 30 € -  90 € arasında değişiyor. (fiyatlar oda tiplerine göre değişiklik göstermektedir.)

Aylık kişi başı  konaklama ücreti : 629 € - 1259 € arasında değişiyor. (5 ay ve üzeri konaklamalarda geçerlidir ve fiyatlar oda tiplerine göre değişiklik göstermektedir.)


Republika Academic Aparts Büyükçekmece :

Günlük kişi başı konaklama ücreti : 25 € -  90 € arasında değişiyor. (fiyatlar oda tiplerine göre değişiklik göstermektedir.)

Aylık kişi başı konaklama ücreti :  325 € - 899  € arasında değişiyor. (10 ay ve üzeri konaklamalarda geçerlidir ve fiyatlar oda tiplerine göre değişiklik göstermektedir.)


212 867 97 97

www.republika.com.tr


Geri Dön