26 / 04 / 2024

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Residence Inn Deluxia Bahçeşehir

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   



Teknik Yapı imzasını taşıyan Residence Inn Deluxia projesi eşsiz Bahçeşehir Gölet manzarasına, AVM'lere ve 3. Havalimanı'na yakın konumu ile dikkat çekiyor. 

Avrupa’nın en büyük havalimanı olacak bu dünya projesinin yanı başında yer alan benzersiz Residence Inn by Deluxia her geçen gün değerine değer katıyor.

Ön satışa sunulan Residence Inn Deluxia projesi 2015 yılında otel olarak hayata geçirilecekti. Fakat proje şuan konut projesi olarak yeniden yapılıyor. 

Kaba inşaatı tamamlanan projede toplamda 164 konut bulunuyor. 1+0'dan 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Residence Inn Deluxia projesinde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. Yüzde 25 peşinatta kalan bedel 10. ve 20. aylarda yüzde 10 ara ödemeyle tamamlanıyor. Kalan daire bedeli ise firma bünyesinde kredi ile 60 ay 0,98 faizle ödeniyor. 
 
Bahçeşehir 1. Kısım'da Akbatı Avm yakınında yer alan projenin sosyal alanları arasında fitness ve havuz yer alıyor. 

 

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

 

 

Adres : Başakşehir 1. Kısım, Pehlivan Sokak No:5 Başakşehir / İstanbul


Tel: 444 10 08
Web: http://www.residenceinndeluxia.com


projeye sor



Geri Dön