24 / 04 / 2024

Residence Inn Deluxia ön satış!

Residence Inn Deluxia ön satış!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Residence Inn Deluxia Bahçeşehir

Residence Inn Deluxia ön satışları başladı. Teknik Yapı imzasını taşıyan proje Bahçeşehir Gölet manzarasına, AVM'lere ve 3. Havalimanı'na yakın konumu ile dikkat çekiyor. 



Residence Inn Deluxia projesi Bahçeşehir 1. Kısım'da Akbatı Avm yakınında hayata geçiriliyor. 2015 yılında otel olarak inşa edilmeye başlanan proje daha sonra konut projesine çevrildi.


Ön satışların yapıldığı Residence Inn Deluxia projesinde teslimlerin ise 18 ay içinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.  Teknik Yapı  tarafından yükselen proje Bahçeşehir Gölet'e , AVM'lere ve 3. Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. 


Kaba inşaatı tamamlanan Residence Inn Deluxia projesinde toplamda 164 konuta yer veriliyor. Projedeki daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiyor. 

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanan Residence Inn Deluxia'da yüzde 25 peşinatta kalan bedel 10. ve 20. aylarda yüzde 10 ara ödemeyle tamamlanıyor. Kalan daire bedeli ise firma bünyesinde kredi ile 60 ay 0,98 faizle ödeniyor. Ayrıca kişiye özel ödeme planları oluşturuluyor. 

Sosyal alanları arasında fitness ve havuzun bulunduğu projede satış çadırlarından daireler seçilebiliyor.

 

Residence Inn Deluxia ön satış!

 

Adres : Başakşehir 1. Kısım, Pehlivan Sokak No:5 Başakşehir / İstanbul


Tel: 444 10 08
Web: http://www.residenceinndeluxia.com


 


projeye sor



Geri Dön