26 / 04 / 2024

Resim İstanbul Nefes Sancaktepe teslim tarihi!

Resim İstanbul Nefes Sancaktepe teslim tarihi!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Nefes

Resim İstanbul Nefes Sancaktepe teslim tarihi Mart 2017 olarak belirtiliyor. Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen proje 436 adet daireden meydana geliyor.



Resim İstanbul projesinde 1.394 daire yer alıyor. 28 bloktan oluşan projenin son etabı Nefis İstanbul Nefes'te vade farksız 48 ay taksit uygulanıyor. 


Resim İstanbul Nefes Sancaktepe teslim tarihi 2017 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje  Ortadoğu Grup  imzası ile yükseliyor. 


Daire fiyatlarının 503 bin 950 TL'den başladığı Resim İstanbul Rezidans İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede 436 adet konut bulunuyor. 


Resim İstanbul Nefes Evleri Finans Merkezi Ataşehir'e, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Kartal sahiline 10 dakika, Yenikapı'ya 36 dakika, Taksim'e 44 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Resim İstanbul Nefes Konutları'nın sosyal alanları arasında; hamam, cep sineması ve açık hava sineması, açık-kapalı yüzme havuzu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, squash salonu, sauna, buhar odası, fitness center, dinlenme locaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, tenis kortu, çocuk oyun parkları, kapalı basketbol sahası bulunuyor. 


Tel: 444 53 18

Web: http://resimistanbul.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön