26 / 04 / 2024

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!



TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ 2023 NE KADAR OLDU?

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi, 2023 yılının zamlı toplu ulaşım tarifesini netlik kazandı. Geçtiğimiz hafta yapılan olağan UKOME Aralık ayı toplantısında asgari ücret belirlenmeden yapıldığı için bugün olağanüstü olarak yeniden toplantı yapıldı.  Yapılan oturumda ortaya sunulan tarife teklifinde artan maliyetlerden dolayı elektronik bilet, minibüs, taksi, taksi dolmuş ücretlerine yüzde 29,10 oranında, servis ücretlerine ise yüzde 19,95 oranında zam talep edildi. Takside indi-bindi ücretine de yüzde 42 oranında zam uygulandı.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

İşte konuya dair detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön