24 / 04 / 2024

Reysaş GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Reysaş GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Reysaş GYO'nun finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim şirketi seçimi hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO Yönetim Kurulu'nun 632 sayılı kararına istinaden, Denetim Komitesi'nin önerisi doğrultusunda, 2021 yılına ilişkin hesap dönemini kapsamak üzere şirketin finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 19/03/2021 tarih ve 632 sayılı kararına istinaden, Denetim Komitesi'nin önerisi doğrultusunda, 2021 yılına ilişkin hesap dönemini kapsamak üzere şirketimizin finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
 


Geri Dön