19 / 04 / 2024

Rıdvan Fadıloğlu: İnsanlar en nitelikli konutu almalı!

Rıdvan Fadıloğlu: İnsanlar en nitelikli konutu almalı!

Türkiye genelinde uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları içerisinde hayata geçirdiği örnek projelerle adından sıkça bahsettiren Şehitkamil Belediyesi, vatandaşı mağdur etmeden ev sahibi yapıyor.



Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Türkiye'deki belediyeler içerisinde kentsel dönüşüm kapsamında evi yıkılan kişilere koşulsuz, kurasız ev alma hakkı tanıyan ilk belediye oldu. 


EKONOMİ VE KALİTE BİR ARADA 

Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Türkiye'ye örnek olacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.  TOKİ  işbirliğiyle önemli projelerin altına imza atan Şehitkamil Belediyesi, vatandaşı mağdur etmeden ev sahibi olmasına olanak sağlıyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşın hayat standardının yükseltilmesi amacıyla gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "Hareket noktamız insanlarımızın en ekonomik şekilde ve en nitelikli konutu almasını sağlamak. Kendi nefsimize ne istiyorsak, vatandaşımız için de onu istiyoruz" dedi. 


SORUN YOK KALİTELİ HİZMET VAR 

Şehitkamil ilçe sınırları içerisinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmaları sonucunda dezavantajlı bölgeleri avantajlı ve modern yaşam alanlarına çevirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, halkın yaşam standardını yükseltmek adına kaliteli konutlar inşa ediyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bugüne kadar hiç kimseyle kamulaştırma konusunda sorun yaşadıklarını söyledi. Sorunsuz ortamda daha kaliteli hizmet ürettiklerini kaydeden Başkan Fadıloğlu, konut yapımının devam edeceğini ifade etti. 


AMACIMIZ; İNSANLARIMIZIN YAŞAM STANDARDINI ARTTIRMAK 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karşıyaka Mahallesi İpekyolu üzerinde gerçekleştirilen başarılı kentsel dönüşüm sürecine değindi. Sürecin TOKİ ile yürütüldüğünü aktaran Başkan Fadıloğlu, "Seyrantepe'de yaklaşık 75 bin metrekarelik bir alan vardı. Bu alan için TOKİ ile görüştük. İlk başta burayı satın almayı düşündük ve onlar da bize bu arsayı satabileceklerini söyledi. Daha sonra ekip arkadaşlarımız ile görüştük ve arsayı almaktan vazgeçtik. Oysaki o arsayı satın alıp 5 katı değerine satarak belediyemiz için ciddi bir gelir elde edebilirdik. 



Doğuş 


Geri Dön