27 / 04 / 2024

Rıdvan Fadıloğlu kim

Rıdvan Fadıloğlu kim

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında kamulaştırma ile birlikte vatandaşları konut sahibi yapma çalışmalarının devam ettiklerim söyledi.

Rıdvan Fadıloğlu: İnsanlar en nitelikli konutu almalı!

Türkiye genelinde uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları içerisinde hayata geçirdiği örnek projelerle adından sıkça bahsettiren Şehitkamil Belediyesi, vatandaşı mağdur etmeden ev sahibi yapıyor.

Rıdvan Fadıloğlu: Önce elimizdeki arsaları değerlendirelim!

Gaziantep'te Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, konut fiyatları sürekli artan kentte sanıldığının aksine yeni imar alanlarına ihtiyaç olmadığını, öncelikle imarlı alanların uygulamalarının bitmesi gerektiğini söyledi.

Rıdvan Fadıloğlu yol açma çalışmalarını inceledi!

Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, "Açacağımız yol ile birlikte, Selimiye ile Onatkutlar'ı bir birine bağlayacağız" dedi.

Rıdvan Fadıloğlu Zeytinli Konutları'nı inceledi!

Rıdvan Fadıloğlu Zeytinli Konuları'nı inceledi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Selimiye Mahallcsi' nde yapımı devam eden 144 dairelik 3 blok halindeki Zeytinli Konutları inşaatını inceledi.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Şehitkamil Çıksorut Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 55 bin 500 metrekare büyüklüğünde 6 mahalleye hitap edecek Çıksorut Millet Bahçesi'nin kısa süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Rıdvan Akgün: İnşaat şirketleri ketenpereye gelmesin!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, 11 ayda 8 bin İranlının İzmir’de gayrimenkul sahibi olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, “Oda Başkanı Güleroğlu yanıltıcı bilgilerle kandırıldı'' diye konuştu.

Şehitkamil Sanat Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’in kültür-sanat hayatına farklı bir boyut kazandıracak olan Şehitkamil Sanat Merkezi’ni inceledi.

Gaziantep'te imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 29 Ekim Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşları imar barışı konusunda uyardı. 

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

Rıdvan Fadıloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belkıs ile Burak Mahallesi’ni ziyaret etti ve kahvehanelerde bir araya gelen vatandaşlara imar barışı konusunda açıklamalar yaptı. 

Şehitkamil ticaret merkezinde inşaat sürüyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çamlıtepe Mahallesi’ne yapımı süren Şehitkamil ticaret merkezini yerinde inceledi. 

Rıdvan Fadıloğlu kim Haberi

Rıdvan Fadıloğlu kim

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kamulaştırma ile birlikte vatandaşları konut sahibi yapma çalışmalarının devam ettiklerim söyledi. Mevcut konutların satışının bittiğini ancak, Zeytinli, mahallesindeki konutların satışının devam ettiğini belirten Fadıloğlu, "Öncelikli olarak kamulaştırma yapılan ev sahiplerinin bu konutlardan faydalanabiliyor" dedi. Başkan Fadıloğlu, Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis alanları konusunda da önerileri dikkatle dinleyerek bu konuda çalışma yapılmasını istedi. 


Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısının ikincisi belediye meclis salonunda yapıldı.Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında komisyonlardan gelen 12 madde görüşülerek karara bağlandı. CHP Meclis üyesi Hurşit Yıldırım ilk gündem maddesinin oylamaya sunulmasının ardından meclisi terk etti. İmar planında bilim sanat merkezi olarak gözüken Atatürk mahallesindeki 4 bin 521 metrekarelik alanın bedelsiz olarak 10 yıllığına Maliye Hazinesi adına tahsisi yapıldı....