18 / 04 / 2024

Rixos, Dubai’de marinaya demir attı!

 Rixos, Dubai’de marinaya demir attı!

Mart ayında, dünyanın ilk yapay turizm adası The Palm Island’da (Palmiye Adası) açtığı otelle Dubai’ye giden Rixos Grup’un ikinci oteli marinada olacak.



Dubai’ye martta açılan oteliyle Palmiye Adası’ndan giren Rixos, ikinci yatırımı için marinada inşa edilecek Crystal Towers adlı kuleleri seçti. Mart ayında, dünyanın ilk yapay turizm adası The Palm Island’da (Palmiye Adası) açtığı otelle Dubai’ye giden Rixos Grup’un ikinci oteli marinada olacak. Rixos The Palm Dubai’yi Al Fattan Grubu’ridan 20 yıllığına kiraladıkları mülkte işleten grup, ikinci yatırımı için de yine Al Fattan’m bir başka projesinde karar kıldı. Edinilen bilgilere göre, Dubai Marina’da inşa edilecek Crystal Towers adlı ikiz kulelerde yer alan oteli Rixos işletecek. İşletmeni rrezidans kiralamasına da yer verilen karma bir şekilde yapılması da düşünülüyor.


Ülkenin en büyüğü Ras Al Khamiah’ta


Rixos’un Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) üçüncü oteli de Ras Al Khaimah bölgesinde hayata geçecek. Rixos Bab Al Bahr adlı tesis 700 civarında odasıyla ülkenin en büyük resort oteli olacak. Bu yatırımın 2013 yılının 3’üncü çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. Rixos Hotels Başkanı Fettah Tamince, BAE’deki yatırımlarına devam edip bölgenin önemli oyuncuları arasına gireceklerini söylemişti.


Habertürk 





Geri Dön