25 / 04 / 2024

Rixos Elysium Suites'te 520 bin dolara!

Rixos Elysium Suites'te 520 bin dolara!

Rixos, İstanbul'un kalbi Taksim'de, ‘Rixos Elysium Suites' projesine imza atıyor



Farklı  ve saygın hedef kitlesi ile 5 ülkede faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en önemli otel zincirlerinden birisi olan Rixos, İstanbul'daki ikinci gayrimenkul projesini, Ofton inşaat ile Taksim'de hayata geçiriyor

Rixos, İstanbul'daki 2'nci gayrimenkul projesini İstanbul'un kalbi Taksim'de hayata geçiriyor. İstanbul'un dokusuyla iç içe geçen, akıllı bina konseptiyle tasarlanan Rixos Elysium Suites Taksim, ünlü mimar Ali Esad Göksel'in imzasını taşıyor. Çağdaş iç mimari anlayışı ve gelişmiş teknoloji ürünü özel detayları ile dikkat çeken Rixos Elysium Suites'te fiyatlar 520 bin ile 1 milyon 700 bin dolar arasında değişiyor. 21 katlı proje, 80 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen, 1+1, 140 adet süitten oluşuyor.

Ofton İnşaat'ın yatırımcı ve müteahhit olarak yer aldığı ve inşaatının 2010 yılı sonunda bitmesi planlanan Rixos Elysium Suites projesinde; otopark, 7/24 güvenlik, valet, oda servisi ve kişiye özel ‘concierge' hizmeti, spor ve SPA alanları, kapalı havuz, uluslararası restoran zinciri tarafından işletilecek restoran bulunuyor. Özel kiralama sistemiyle de yüksek kazanç imkanı yaratan Rixos Elysium Suites Taksim'de suitler haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra günlük olarak da kiraya verilebilecek. Ayrıca 6 aydan uzun kiralamalar için farklı kiralama seçenekleri olacak. 
 
2000 senesinde kurulan Rixos Hotels, dünyanın en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biridir. Konuklarına, geleneksel Türk misafirperverliğini en güzel biçimde sunmayı hedefleyen Antalya merkezli grup, Türkiye, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Libya gibi farklı ülkelerde 7 lüks resort ile 5 şehir oteline sahiptir.

Rixos otelleri bulundukları bölgelerde en özel konumlara sahiptir. Rixos Hotels, 12 tesisinde yaklaşık 6,000 çalışanıyla, geçmiş ile bugünü harmanlayarak yenilikçi bir misafir ağırlama yöntemi geliştirmiştir. Eşsiz ve lüks bir tatil deneyimi sunmak için tasarlanmış ve en son teknolojileri barındıran Rixos villaları, modern ve elit bir biçimde döşenmiştir. Tüm Rixos otellerinde otantik ve rahatlatıcı bir atmosfere sahip bir Türk hamamı ve eşsiz bir spa hizmeti sunan Sağlık ve Spa Merkezi bulunmaktadır. Sunduğu ayrıcalıklı hizmetleri ile Rixos, tüm dünyadan seçkin misafirlerin tercihidir.

Misafirperverliği, kişiye özel hizmetleri ve zengin mutfağı ile bilinen Rixos Hotels, Amerikan Five Star Diamond Awards, Conde Nast ve Great Hotels of the World gibi uluslararası otoriteler tarafından defalarca ödüle layık görülmüştür. Grup, önemli seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin tercihi konumundadır.

Rixos Hotels, özellikle Doğu ve Orta Avrupa'ya, Akdeniz Sahilleri'ne, Körfez Bölgesi'ne ve Kuzey Afrika'ya odaklanarak, büyümesini hızla sürdürmektedir. Grubun vizyonu ve misyonu, uluslararası konaklama sektörünün lideri olmaktır. 


Ofton A.Ş., 1980 yılından bu yana inşaat sektöründe ayrı ayrı başarıyla sürdürdükleri çalışmalarını, edindikleri üstün deneyimleri 2002 yılından itibaren aynı çatı altında birleştiren, sektörün güvenilir iki ismi, Yusuf Şimşek ve İsmail Hakkı Altun'un oluşturduğu bir şirkettir.


Çağın gelişiminin gerisinde kalmadan, ülke gerçeklerine uygun ve her türlü krizden etkilenmeyecek ekonomik yapıya sahip olmayı kendisine hedef olarak seçen Ofton A.Ş., 6 yıl gibi çok kısa bir sürede bu hedefe ulaşmayı başarmıştır. Halkın ihtiyaçlarına her yönüyle cevap vermenin yanı sıra, deprem kuşağında olan ülkemizin coğrafyasını da göz önünde bulundurarak, insan yaşamına önem veren, kaliteli, dayanıklı, ekonomik ve en son teknolojinin imkanlarıyla donatılmış alt ve üst yapı işlerini kusursuz üretmek Ofton İnşaat'ın misyonu olmuştur ve olacaktır. Teknik kadro yapısında projelendirme, teknik tasarım ve şantiye aşamalarında yeterli sayıda ve işinin uzmanı olan teknik kadroya eksiksiz sahip olan Ofton A.Ş., bu sayededir ki gerçekleştirdiği projeleri hızlı, sorunsuz ve uzun ömürlü olarak ev sahiplerine teslim edebilmektedir. Ön projelendirmeyi üstlenen kadrosuyla şantiye aşamasını da tamamen kendi bünyesinde başlatıp bitiren Ofton A.Ş., bu özelliği ile de sayılı büyük inşaat şirketlerinden biridir.

Ofton A.Ş. tam ve eksiksiz hizmet anlayışıyla 6 yılda İstanbul'da Elysium Park, Elysium Residence, Elysium Garden, Elysium Life ve Elysium Cool projelerini başarıyla tamamlamıştır. Bugün yüzlerce aile Elysiumlar'da mutlu, huzurlu ve güvenle yaşamlarını sürdürüyorlar. Ofton A.Ş. yine İstanbul'da Elysium Suites Taksim ve Elysium Fantastic projelerini ev sahibi adaylarına sunmaktan gurur duyuyor.

0216 651 48 18

www.elysiumsuites.com

[email protected]

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Rixos'tan Taksim'e süit otel 
 
Beş ülkede faaliyet gösteren oteller zinciri Rixos, İstanbul'daki ikinci gayrimenkul projesini, Ofton İnşaat ile Taksim'de hayata geçiriyor.
 
Akıllı bina konseptiyle tasarlanan Rixos Elysium Suites Taksim'in bu yıl sonunda bitirilmesi planlanıyor. Fiyatların 520 bin ile 1 milyon 700 bin dolar arasında değiştiği proje, 80 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen 1+1, 140 adet süitten oluşuyor.
Zaman

İstanbul'daki ikinci Rixos Ofton İnşaat'la Taksim'de 
Türkiye'nin en ünlü otel zinciri Rixos, Residences Bomonty'den sonra İstanbul'daki ikinci gayrimenkul projesini Ofton İnşaat'la Taksim'de yapıyor. Elysium Suites adlı projede en ucuz daire 520 bin dolara satılacak

Rixos, Bomonty Residences'den sonra İstanbul'daki ikinci gayrimenkul projesi olan Rixos Elysium Suites'i şehrin kalbi Taksim'de başlatıyor. İstanbul'un dokusuna uygun olarak iç içe geçen, akıllı bina konseptiyle tasarlanan Rixos Elysium Suites Taksim, ünlü mimar Ali Esad Göksel'in imzasını taşıyor.

140 SUİTTEN OLUŞUYOR

Teknoloji ürünü özel detayları ile dikkat çeken Rixos Elysium Suites'te fiyatlar 520 bin ile 1 milyon 700 bin dolar arasında değişiyor. 21 katlı proje, 80 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen 1+1, 140 adet suitten oluşuyor. Ofton İnşaat'ın yatırımcı ve müteahhit olarak yer aldığı projenin inşaatının yıl sonunda bitirilmesi planlanıyor. Rixos Elysium Suites projesinde, otopark, 7/24 güvenlik, valet, oda servisi ve kişiye özel ‘concierge' hizmeti, spor ve SPA alanları, kapalı havuz, uluslararası restoran zinciri tarafından işletilecek restoran bulunuyor. Özel kiralama sistemiyle de yüksek kazanç imkanı yaratan Rixos Elysium Suites Taksim'de suitler haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra günlük olarak da kiraya verilebilecek. Ayrıca 6 aydan uzun kiralamalar için farklı kiralama seçenekleri olacak.

Rixos'un 12 oteli bulunuyor

2000 yılında kurulan Rixos Hotels, dünyanın en hızlı  büyüyen lüks otel zincirlerinden biri. Antalya merkezli  grup, Türkiye, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Libya gibi farklı ülkelerde 7 lüks resort ile 5 şehir oteline sahip bulunuyor. Rixos Hotels, 12 tesisinde yaklaşık 6 bin kişiye  iş imkanı sağlıyor. Yusuf Şimşek ve İsmail Hakkı Altun ortaklığındaki Ofton A.Ş. ise  6 yılda İstanbul'da Elysium Park, Elysium Residence, Elysium Garden, Elysium Life ve  Elysium Cool projelerini tamamlamasıyla dikkat çekiyor.
Star

Ofton'un suitini Rixos işletecek
Ofton İnşaat Taksim'deki Elysium Suites projesinde Rixos ile işbirliğine gitti. Rixos Elysium Suites adını taşıyacak projede fiyatlar 520 bin TL ile 1 milyon 700 bin TL arasında değişecek
Ayaydın grubu ile yaptığı Rixos Bomonty projesi ile emlak sektöründe işletme işine giren Rixos grubu, ikinci projesi için Ofton İnşaat ile anlaştı. Ofton İnşaat'ın Taksim'de yaptığı Elysium Suites projesi ile anlaşan Rixos suitlerin işletmesini yapacak. Taksim'de hayata geçirilen ve Rixos Elysium Suites adını taşıyacak proje akıllı bina konseptiyle inşa ediliyor. Mimar Ali Esad Göksel'in imzasını taşıyan projedeki dairelerin büyüklükleri 80 metrekareden başlıyor 177 metrekareye kadar çıkan seçenekler de bulunuyor. 21 kattan oluşan projedeki dairelerin tamamı 1+1 suitlerden oluşuyor. Toplam 140 adet suitin bulnuduğu Rixos Elysium Suites projesindeki 80 metrekarelik en küçük dairelerin fiyatları 520 bin TL'den başlıyor. 170 metrekarelik en büyük dairelerin fiyatları ise 1 milyon 700 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Uzun dönemli kiralama da yapılıyor
Ofton İnşaat'ın yatırımcı ve müteahhit, Rixos'un ise isim hakkı ve işletmesini yapacağı projenin inşaatının 2010 yılı sonunda bitmesi planlıyor. Projede akıllı bina konseptindeki dairelerin yanı sıra otopark, 7/24 güvenlik, valet, oda servisi ve kişiye özel 'concierge' hizmeti, spor ve SPA alanları, kapalı havuz, uluslararası restoran zinciri tarafından işletilecek restoranlar da bulunuyor. Yatırımcılar için alternatif yatırım modellerinin de geliştirildiği projede ayrıca "özel kiralama sistemi" ile suitler haftalık ve aylık olarak da kiralanabiliyor. Projede 6 aydan uzun kiralamalar için de alternatifler sunuluyor.

Rixos'un 2. gayrimenkul projesi olacak
Otelcilik alanında faaliyet gösteren Rixos grubu ilk olarak Bomonti'de Ayaydın Grup tarafından hayata geçirilen Rixos Bomonty projesi ile gayrimenkul sektöründe işletmeciliğe soyunmuştu. Grup gayrimenkuldeki ikinci projesinde ise Ofton İnşaat ile Taksim'in göbeğindeki Rixos Elysium Evleri'nde yapacak. Ofton İnşaat ise 6 yılda İstanbul'da Elysium Park, Elysium Residence, Elysium Garden, Elysium Life ve Elysium Cool projelerini hayata geçirdi. Grubun Elysium Suites Taksim haricinde Elysium Fantastic projeleri de devam ediyor.
Sabah Emlak


Geri Dön