25 / 04 / 2024

Rixos Executive Apartments projesinde teslimler Temmuzda! 295 bin dolara!

Rixos Executive Apartments projesinde teslimler Temmuzda! 295 bin dolara!

Rixos Executive Apartments projesinde teslimler ve yaşam önümüzdeki Temmuz ayında başlıyor. Ev, ofis veya ev-ofis şeklinde değerlendirilebilinecek ünitelerden meydana gelen Rixos Executive Apartments projesinde fiyatlar 295 bin dolardan başlıyor. Proje Ko



Rixos Executive Apartments projesi Kozyatağında inşa ediliyor. 30 katlı tek blok halinde inşa edilen Rixos Executive Apartments projesinin ilk dokuz katı ofislere ayrılıyor. Projeyi STC İnşaat ve Albaraka Türk gerçekleştiriyor.

Tamamı akıllı bina konseptiyle tasarlanan Rixos Executive Apartments projesinin mimari tasarımını Tansel Sönmezer gerçekleştirdi. Projede toplam daire sayısı 370. Rixos Executive Apartments projesi Adalar manzarasına sahip konumda.

Rixos Executive Apartments projesinde daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde çeşitlendiriliyor. Konutlar 78, 88 ve 90 metrekare büyüklüğünde. Bunların dışında 96 ve 142 metrekarelik penthouselar yer alıyor.  Fiyatları 295 bin dolardan başlıyor.

Rixos Executive Apartments projesinde daire ve ofisler mal sahipleri tarafından kullanılabilineceği gibi Rixos güvencesi altında kiraya da verilebilinecek.

Rixos Executive Apartmentsın giriş katında yer alan konsept çarşıda ünlü markaların yer aldığı seçkin mağazalar, restoran ve kafeler bulunacak. Projede ayrıca sağlık merkezi, toplantı odaları, arşiv ve bilişim hizmetleri verilecek. Fitness salonunun yer alacağı Rixos Executive Apartments projesinde resepsiyon, güvenlik, temizlik, peyzaj, teknik bakım, posta ve havuz gibi standart hizmetler bulunuyor.


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön