19 / 04 / 2024

Rixos Konya, Mevlana'yı anma etkinlikleri düzenliyor!

Rixos Konya, Mevlana'yı anma etkinlikleri düzenliyor!

Rixos Konya, Mevlana’yı anma ve Şeb-i Aruz etkinlikleri için misafirlerine yöresel lezzetleri ve Mesnevi kültürünü tanıtmak amacıyla renkli bir program hazırladı  



Konya’nın en gözde mekanlarına sahip Rixos Konya, Mevlana’nın 737. ölüm yıldönümü sebebiyle düzenlenen Şeb-i Aruz etkinlikleri süresince Mesnevi kültürünün misafirperverliğini konuklarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. 

Yöresel mutfağın ödüllü lezzetleri Kazan Restaurant’ta Rixos Konya misafirlerinin beğenisine sunulurken, canlı neyzen dinletisiyle de ruhlarına hitap edilecek. “Öldüğüm gün doğduğum gündür’’ diyen Mevlana’nın düğün gecesi olarak anılan Şeb-i Aruz kutlamaları kapsamında, 14-17 Aralık tarihlerinde ve 17:00 - 19:00 saatleri arasında Rixos Konya’da konaklayan misafirler için sunulan canlı neyzen dinletisinin ardından geleneksel Mevlevi şerbeti ve helvası da ikram edilecek.

Dostluğu ve kardeşliği öğütleyen Mevlana’yı anma törenlerinde, Konya’nın en gözde oteli Rixos Konya bu önemli anları misafirperverliği ile tüm konukları için unutulmaz kılmayı amaçlıyor.


Geri Dön