26 / 04 / 2024

Rize Timya Vadisi'nin temeli atıldı!

Rize Timya Vadisi'nin temeli atıldı!

Rize'de Timya Vadisi'nin temeli atıldı. 759 konut, bir AVM ve bir caminin içinde bulunacağı dev kompleks için Başkan Kasap "Bütün projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz" dedi.



Daha yaşanabilir bir Rize için start verildi, Timya Vadisi'nin temeli atıldı. 759 konut, bir AVM ve bir caminin içinde bulunacağı dev kompleks için Başkan Kasap "Bütün projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz" dedi. 


Özülke ortak girişimi ile yapılacak olan Yeniköy mahallesi Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm İnşaatına Rize Belediyesi ve  TOKİ  arasında yapılan protokol ile 2012'de start verildi. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, proje kapsamında 759 adet konut 1AVM ve 1 camii yapımı ile toplam 135 bin 830 metrekare inşaat alanına sahip olduğunu, yaklaşık maliyeti 97 milyon 722 bin lira olan konutların 5 Kasım 2016 yılında bitirileceğini söyledi. Temel atma töreninde konuşan Başkan Kasap konuşmasında şunları söyledi: Bu uygulama noktasında olduğumuz projelerimizden sadece bir tanesidir. Sahilde yapılacak olan mavi şehir projemizin camii alanı için başlatmış olduğumuz 8 bin metrekarelik alanın dolgu çalışmaları devam ediyor. İnşallah bundan sonraki 4 yılda daha farklı bir Rize ile buluşmuş olacağız. â&T Daha yaşanabilir bir Rize için start verildi, Timya Vadisi'nin temeli atıldı. 759 konut, bir AVM ve bir caminin içinde bulunacağı dev kompleks için Başkan Kasap i "Bütün projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz" dedi. 


Akşam


Geri Dön