20 / 04 / 2024

Rize'de arazi kavgasında ölü sayısı 3'e yükseldi!

Rize'de arazi kavgasında ölü sayısı 3'e yükseldi!

Rize'nin Pazar ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle akrabalar birbirlerine girdi. Olay sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti.



Rize'nin Pazar ilçesinde arazi anlaşmazlığı sonucunda muhtar Osman (51) ve eşi Bahriye Dalyanoğlu'nun (50) akrabası tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olay sonucunda ağır yaralanan Şerife Dalyanoğlu (45) da, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; olay, dün öğlen saatlerinde Pazar ilçesinin Şehitlik köyünde yaşandı. H.D. arazi anlaşmazlığı yaşadığı muhtar Osman ve eşi Bahriye Dalyanoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinin ardından H.D., tabanca ile kurşun yağdırdı. Osman ve eşi Bahriye ile akrabaları Şerife Dalyanoğlu vücutlarına isabet eden kurşunlarla kanlar içerisinde yere yığıldı.

H.D. olay yerinden ayrılırken, ihbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri Osman ve Bahriye çiftinin yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Muhtar Osman Dalyanoğlu'nun ağır yaralanan yengesi Şerife Dalyanoğlu ise yapılan ilk müdahalesinden sonra Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri, kaçan H.D. için arama çalışması başlattı.

YENGE DE KURTARILAMADI

Silahlı kavga sonucunda yaralanan ve durumunun ağırlaşması üzerine Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderilen Şerife Dalyanoğlu da doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Rize'de arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!


Geri Dön