26 / 04 / 2024

Rockefeller'dan zenginliğin 12 tüyosu!

Rockefeller'dan zenginliğin 12 tüyosu!

Son yüzyılın en zengin insanı olarak tanınan John Rockefeller kimdir? Peki Roffeller'dan zenginliğin 12 tüyosu nedir? Detaylar haberimizde...



8 temmuz 1839 senesinde New York'ta doğan John Rockefeller, oldukça fakir bir ailenin çocuğuydu. Ailesi geçim sıkıntısı çektiği için 16 yaşına geldiğinde üniversiteye gitmeyeceğinin kararını aldı. Hemen iş hayatına atıldı ve liseyi terk edip çalışmaya başladı.

Rockefeller dan zenginliğin 12 tüyosu!

Rockefeller ailesi Cleveland'a taşındı. Burada genç John, üç aylık bir muhasebe kursuna yazıldı ve bu kursu tamamladıktan sonra kendisine uygun bir iş aramaya başladı. Bir buçuk ay sonra muhasebeci yardımcısı olarak işe başladı. Yetenekleri ile yükselerek baş muhasebeci pozisyonu teklifini aldı. Fakat genç John böyle bir teklifi kabul etmedi. Bu iş hayatı John Rockefeller'ın bir çalışan olarak ilk iş tecrübesiydi. 

John Rockefeller böylesine büyük bir başarıya nasıl ulaştı? Detaylar haberimizde...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön