25 / 04 / 2024

Rockefeller'dan zenginliğin 12 tüyosu!

Rockefeller'dan zenginliğin 12 tüyosu!

Son yüzyılın en zengin insanı olarak tanınan John Rockefeller kimdir? Peki Roffeller'dan zenginliğin 12 tüyosu nedir? Detaylar haberimizde...



Bu kadar büyük başarıya ulaşmasının nedeni kendi patronu olmasıydı. John Rockefeller, son yüzyılın en zengin insanı olarak tanınıyor. Ekonomik durumunu para birimine çevirdiğimizde ise yaklaşık 340 milyar doların üzerinde olduğunu söylemek mümkün.

Rockefeller dan zenginliğin 12 tüyosu!

Rockefeller hanedanlığı dünyanın en zengin hanedanlarından bir tanesidir. 1863 senesinde Ohio rafinerisine yatırım yaparak daha temelleri yeni atılmaya başlanmış olan petrol işine girdi. Bu girişiminde 72.5 bin dolarlık bir pay satın aldı ve herşeyini bu petrol işine verdi. Sıfırdan bir dolar milyarderi ve dünyanın en büyük petrol kralı oldu. John Rockefeller'ın hayatı boyunca bahsettiği yaşam hikayesinde 12 kural ile bu zenginliğin ona geldiğini anlatmıştır. 

Peki bu zenginliği 12 kuralı nedir? Nasıl zengin olunur? sorusunun cevapları haberimizde yer alıyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön