18 / 04 / 2024

Rönesans, Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binalarını yenileyecek!

Rönesans, Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binalarını yenileyecek!

Rönesans'tan iki önemli kulis Optimum Outlet AVM Rönesans Holding Türkiye'nin en büyük müteahhit firmalarından biri. Holding Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binaların yenilemesini yapacak.



Rönesans'tan iki önemli kulis Optimum Outlet AVM Rönesans Holding Türkiye'nin en büyük müteahhit firmalarından biri. Holding aynı zamanda yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde de Türkiye gururu olarak ön sıralarda yer alıyor. Bu hafta Rönesans'la ilgili iki kulis duyumumuzu paylaşmak istiyoruz. 


Dev şirketin Türkiye'deki önemli işlerinden biri AVM'ler. Optimum adı ile pazarda önemli bir paya sahip olan Rönesans'ın AVM'lerinin önemli bir kısmı outlet tarzı. Duyduğumuza göre, Rönesans yöneticileri Optiınum'lardaki outlet modelini terk ediyormuş. Daha doğrusu artık Rönesans'ın AVM'leri outlet olmayacakmış. Bu tarz değişikliğinde en büyük etkenin sürümü olan bazı büyük yabancı markalar olduğu söyleniyor. İddiaya göre bu zincir markaların Türkiye'de outlet tarzı AVM'lere girmemesi cirolarda önemli bir kayba neden oluyormuş. Rönesans tarafı bu ciro kaybını önlemek için böyle bir karar almış. Grupla ilgili bir başka duyumumuz ise, Türkiye'nin yurtdışındaki elçilikleri ile ilgili. Konuşulanlara göre, Dışişleri Bakanlığı Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binalarını yenileme kararı almış. Bu noktada elçilik binalarının birbirinin aynı olması yaklaşımı öne çıkmış. Öğrendiğimize göre, bu yeni, güvenlikli elçilik binalarının Rönesans inşaat tarafından yapılacağı konuşuluyor. 


Para


Geri Dön