27 / 04 / 2024

Rönesans üniversiteli gençleri ağırladı!

Rönesans üniversiteli gençleri ağırladı!

Gençlerin yenilikçi fikirlerini önemsediklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi ve Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, bu yıl dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında 53'üncü sıraya yükseldiklerini söyledi.




Rönesans Holding, Türkiye genelinde farklı üniversitelerde eğitim alan 15 mimar ve mühendislik öğrencisini İstanbul'da bir araya getirdi. Şirketin inşa ettiği Leed sertifikalı projelerin tanıtıldığı etkinlikte yalın inşaat, yapı bilgi modellemeleri ve çevre dostu bina tasarımları hakkında beyin fırtınası yapıldı. Gençlerin, "sürdürülebilirlik" ve "çevre dostu sistemler" konularındaki yenilikçi fikirlerini önemsediklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi ve Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, bu yıl dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında 53'üncü sıraya yükseldiklerini söyledi. 

19 ilde 27 üniversiteye gitti Başarının anahtarının yenilikçi ve sürdürülebilir politikalar izlemek olduğuna vurgu yapan Günel, "Gençlerle bir araya gelip onların da bu duyarlılığını ortaya koymak için 'Yeşil Bina ve Çevre Dostu Sistemler' temalı bir yarışma düzenledik. Yarışma kapsamında 19 ildeki 27 üniversitede seminerler düzenledik" diye konuştu. 


Bugün


Geri Dön