26 / 04 / 2024

Rowenta Compact Power RO3726TR Toz Torbasız Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Rowenta Compact Power RO3726TR Toz Torbasız Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Rowenta RQ3726TR Compact Power Cyclonic, güçlü ve kullanımı kolay bir elektrikli süpürge arayanların tam aradığı model. Mükemmel temizleme performansı sunan Rowenta Compact Power RO3726TR kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...



Rowenta Compact Power RO3726TR Toz Torbasız Elekrikli Süpürge; verimli ve kullanımı kolay elektrikli süpürge arayanlar için tasarlanmış bir ürün. Sert zeminleri temizleme performansı, toz salınımı ve enerji verimliliği konusunda kusursuz sonuçlar sağlar. Ayrıca, kullanım, taşıma ve saklama kolaylığıyla üst düzey ergonomi sunar.

 Rowenta Compact Power RO3726TR Toz Torbasız Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

ROWENTA RQ3726TR COMPACT POWER CYCLONIC ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

Compact Power Cyclonic 1,5 litre toz haznesi kapasitesinin yanında kompakt formatı sayesinde dolapta kolayca saklanır. Entegre easy brush ile aksesuar zinciri çok kullanışlı. 8,8 mm yarıçaplı kordon etki alanı ile kolay kullanım imkanı sağlar.

Mini turbo fırça, evcil hayvan sahipleri için özel olarak tasarlanmıştır. Halı ve mobilyalar üzerinde biriken hayvan kıllarını hızlı ve etkili bir şekilde temizler. Yüksek verimliliğe sahip filtre, evcil hayvanların dışarıdan taşıyabileceği alerjen ve bakterileri daha iyi yakalar.

Az enerji kullanarak daha fazla toz çeken yeni EffiTech Motor sisteminin son teknolojisi yüksek enerji verimliliği sağlar. Compact Power Cyclonic, sert zeminlerde en iyi sonuçlara ulaşan yeni, güçlü ve yüksek verimlilik sunan emici başlığa sahip.

İKİ AŞAMALI FİLTRELEME

Rowenta Compact Power RO3726TR, hava, toz ayrıştırmasında yüksek bir seviyeye ulaşan gelişmiş monosiklonik sistemle donatılmıştır. Üstelik ürün 2 aşamalı filtreleme sistemine sahip. Birincisi motorun önüne yerleştirilmiş köpük filtre. İkincisi ise motor tarafından salınan en küçük toz parçacıklarını bile yakalaması için hava çıkışının tam önüne yerleştirilmiş özel yüksek verimliliğe sahip filtre. Emilen tozun yüzde 99,98'i filtrelenir.

Peki, Rowenta Compact Power'ın filtresi yıkanır mı? Rowenta Compact Power RO3726TR ne kadar?


Geri Dön