25 / 04 / 2024

Arnica Mila Antrasit Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'deki indirimi duymadık demeyin! İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Mila Antrasit Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'deki indirimi duymadık demeyin! İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Toz Torbasız Elektirikli Süpürge Carrefoursa'da indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Arnica Elektrikli Süpürge Carrefoursa'da ne kadara satılıyor? İşte Arnica 8 Mart 2023 fiyat listesi



Arnica Mila Antrasit Toz Torbasız Elektrikli Süpürge deki indirimi duymadık demeyin! İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi
Arnica Mila Antrasit Toz Torbasız Elektirikli Süpürge güçlü toz toplama performansı, büyük haznesi ve tozları içine hapseden Hepa 13 filtresi ile temizlikte ev hanımlarına büyük katkı sağlıyor. Peki ürün kaç waat güç ile çalışıyor? İşte detaylar..

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

Sahip olduğu 750 Watt çekim gücüyle Arnica elektrikli süpürge evlerin, işyerinin kusursuz bir şekilde temizlenmesini sağlar. Bu motor gücü sayesinde tek bir hamle ile yerlerdeki, yüzeylerdeki tozların kolay bir şekilde temizler. Aynı zamanda sahip olduğu emiş gücü ayar düğmesi ile de elektrik süpürgesinin emiş gücü istenilen düzeyde kolaylıkla ayarlanabilir.

Elektrikli süpürge AAA sınıfı enerji sınıfına dahil olması enerji tasarrufuna da büyük katkılar sunar. Günlük temizliklerde elektrik yakımını en aza çekerek enerji dostu olur. Bu sayede kusursuz bir temizlik gerçekleştirmiş olursunuz.

Arnica Mila Antrasit Toz Torbasız Elektirikli Süpürgesi'nin yanında verilen dar alan, koltuk temizleme ve perde aparatları ile temizliğe hız katmak mümkündür. Bu aparatlar sayesinde en dar alanlara bile süpürge ulaşabilir ve tek bir toz bile kalmadan temizliğin yapılması sağlanır. Koltuk temizleme ve perde temizleme aparatları ile de koltuklarda, perdelerde oluşan tozlar kolay bir şekilde temizlenir.

2.5 litreye kadar toz alma kapasitesi olan elektrikli süpürgenin toz haznesini sürekli temizlemeden pek çok kez temizlik yapabilmek mümkündür. Bu da kişilere temizlik açısından kolaylık sağlar ve aynı zamanda zaman tasarrufu yapılmasına da olanak verir. 

Peki Arnica elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler, indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 
 


Geri Dön