29 / 03 / 2024

Roya Nova Rezidans ödeme planı!

Roya Nova Rezidans ödeme planı!

Firma: Roya Yapı

Proje: Roya Nova Rezidans

Roya Nova Rezidans ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 24 ay ile 36 ay vade imkanı sunuluyor. Roya Nova Rezidans projesi Roya Yapı imzasıyla İstanbul Ümraniye'de yükseliyor...



Toplam 255 daireden oluşan  Roya Nova Rezidans  projesinde 1+0, 1+1, 2+1 dairelere yer veriliyor. 32 katlı tek blok olarak planlanan Roya Nova Rezidans projesi İstanbul Ümraniye'de Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde inşa ediliyor. 
 

Roya Yapı imzası taşıyan Roya Nova Rezidans projesi  metro istasyonu ve otobüs durakları ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Roya Nova Rezidans fiyatları 249 bin TL'den başlayarak 900 bin TL'ye kadar çıkıyor. 
 
Roya Nova Rezidans projesinin ortak kullanım alanlarında; 3 toplantı salonu, 4 otopark katı, pilates salonu, spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, cafe, açık hava sineması, şok duşu, soyunma odaları, sinema salonu, barbekü, karaoke odası, restoran, kulvarlı havuz gibi olanaklar da olacak. 
 

Roya Nova Rezidans ödeme planı!

Roya Nova projesine tamamı peşin ödemelerde indirim yapılırken, firma bünyesinde 24 ay ile 36 ay vade imkanı sunuluyor. Projede bir de peşinatı 2020'de öde kampanyası bulunuyor. 2019'da teslim edilen projede oturmaya başladıktan 1 yıl sonra peşinat ödemesi yapılıyor. Bu ödeme kapsamında aylık 5 bin TL taksit ödemesi yapılıyor. 
 

Satış ofisi: Sevin Sokak No: 81 Çamlık/Ümraniye
 
Tel: 0216 416 76 92
Web: http://www.roya-nova.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön