19 / 04 / 2024

Ümraniye Roya Nova Rezidans ödeme planı!

Ümraniye Roya Nova Rezidans ödeme planı!

Firma: Roya Yapı

Proje: Roya Nova Rezidans

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Ümraniye Roya Nova Rezidans projesi 255 daireden meydana geliyor. İşte Ümraniye Roya Nova Rezidans ödeme planı...



Roya Nova Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de 32 katlı tek blok olarak yükseliyor. Toplam 255 daireden oluşan  Roya Nova Rezidans  Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 seçenekleri sunuluyor.  Projede daire fiyatları 249 bin TL'den başlayarak 900 bin TL'ye kadar ulaşıyor.

 

Ümraniye Roya Nova Rezidans ödeme planı!

 

Ümraniye Roya Nova Rezidans ödeme planı kapsamında  firma bünyesinde 24 ay ile 36 ay vade imkanı sunuluyor. Projede peşinat 2020'de ödeniyor. 

 

 2019'da teslim edilecek olan Ümraniye Roya Nova Rezidans'ta oturmaya başladıktan 1 yıl sonra peşinat ödemesi yapılıyor. Projede aylık 5 bin TL ile taksit ödemesi yapılıyor. 

 

Roya Nova Rezidans projesinde daire sahiplerine sauna, buhar odası, masaj odası, cafe, açık hava sineması, şok duşu,   3 toplantı salonu, 4 otopark katı, pilates salonu, spor salonu,  soyunma odaları, sinema salonu, barbekü, karaoke odası, restoran, kulvarlı havuz gibi imkanlar sağlanıyor. 


Roya Yapı  tarafından hayata geçirilen Ümraniye Roya Nova Rezidans  Ümraniye'de Finans Merkezi'ne 800 metre mesafede yer alıyor. Proje metro istasyonu ve otobüs durakları ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde inşa ediliyor. 

 

Satış ofisi: Sevin Sokak No: 81 Çamlık/Ümraniye


 
Tel: 0216 416 76 92
Web: http://www.roya-nova.com/

 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön