19 / 04 / 2024

Ümraniye Roya Nova Rezidans ödeme kampanyası!

Ümraniye Roya Nova Rezidans ödeme kampanyası!

Firma: Roya Yapı

Proje: Roya Nova Rezidans

Ümraniye Roya Nova Rezidans ödeme kampanyası kapsamında 24 ay ile 36 aya kadar vade imkanının yanı sıra peşinatı 2020 yılında ödeme imkanı sunuluyor. Roya Nova Rezidans projesi tek blok olarak yükselecek...



Roya Yapı  imzası taşıyan  Roya Nova Rezidans  projesi 1+0, 1+1, 2+1 seçeneklerinde toplam 255 daireden oluşuyor. Roya Nova Rezidans projesi 32 katlı tek blok olarak planlandı.  
 

Roya Nova Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Finans Merkezi'ne 800 metre mesafede hayata geçirildi. Proje metro istasyonu ve otobüs durakları ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. 
 

Roya Nova Ümraniye daire fiyatları!
 
Roya Nova Rezidans satılık daire fiyatları Roya Nova Rezidans projesinde daire fiyatları 249 bin TL'den başlayarak 900 bin TL'ye kadar ulaşıyor.
 

Ümraniye Roya Nova Rezidans ödeme kampanyası!
Roya Nova projesinde tamamı peşin ödemelerde indirim yapılırken, firma bünyesinde 24 ay ile 36 ay vade imkanı sunuluyor. Projede bir de peşinatı 2020'de öde kampanyası bulunuyor. 2019'da teslim edilen projede oturmaya başladıktan 1 yıl sonra peşinat ödemesi yapılıyor. Bu ödeme kapsamında aylık 5 bin TL taksit ödemesi yapılıyor. 

 
Roya Nova Rezidans projesinin ortak kullanım alanlarında; 3 toplantı salonu, 4 otopark katı, pilates salonu, spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, cafe, açık hava sineması, şok duşu, soyunma odaları, sinema salonu, barbekü, karaoke odası, restoran, kulvarlı havuz gibi olanaklar da olacak. 
 
Satış ofisi: Sevin Sokak No: 81 Çamlık/Ümraniye
 
Tel: 0216 416 76 92
Web: http://www.roya-nova.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön