24 / 04 / 2024

Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cuma Saman ve Ayşe Temel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Sefaköy, Kartaltepe Mahallesi, Sadık Sokak'ta kuruldu.



Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cuma Saman ve Ayşe Temel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Sefaköy, Kartaltepe Mahallesi, Sadık Sokak'ta kuruldu. 


Royal İnci Otel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Konusu ile ilgili olarak turistlik amaçlı otel, motel, kamp, yerleri açmak ve işletmek. 2-Turistlik tesisler kurmak, kiraya vermek, almak, satmak, turistlik otel, motel, pansiyon, restoran açmak. Açılmış bulunan tesislere ortak olmak. Kiralamak, satın almak. 3-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 4-Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 5-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 6-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 7-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar,  hizmet binaları, liman binaları,  ile her türlü toplu konut, meskenleri, cami, okul inşaatı, , öğrenci yurtları, işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükûna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket alacaklarını ve haklarını tahsil etmek ve kullanmak amacıyla her türlü ayni ve şahsi teminat verebilir veya kabul edebilir. Konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve dışında açılacak olan ihalelere iştirak etmek.  Serbest bölgelerde konusu ile ilgili olarak şubeler açmak, pazarlama alım satım ithalat ve ihracat yapmak.



Geri Dön