23 / 04 / 2024

RTÜK, TOBB ikiz kulelerden 120 bin liraya kat kiraladı!

RTÜK, TOBB ikiz kulelerden 120 bin liraya kat kiraladı!

RTÜK, Ankara TOBB'un ikiz kulelerinden aylık 120 bin TL'ye iki ayrı kat kiraladı. RTÜK'ün Bilkent'te 6 katlı binası bulunuyor...



RTÜK, Ankara’nın Bilkent semtindeki 6 katlı binası dururken, TOBB’un ikiz kulelerinden de aylık 120 bin liraya iki ayrı kat kiraladı. 

Sözcü Gazetesi'nden Başak Kaya'nın haberine göre, personelin ikiz kuleler arasında taşınması için, ayda 9 bin lira da servis ücreti ödeniyor. CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve RTÜK eski üyesi Ali Öztunç, “Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) Bikent’te devasa binası var ve odaları boş duruyor. AMA TOBB ikiz kulelerde 120 bin kiraya 13 ve 14’üncü katlar kiralanarak savurganlığa imza atılıyor”dedi.

RTÜK, TOBB ikiz kulelerden 120 bin liraya kat kiraladı!

Öztunç, ikiz kulelerdeki iki kata, RTÜK’ye yönetim ile sorun yaşayan ve sosyal demokrat personelin gönderildiğini savundu. Öztunç, “Yaklaşık 120 kişilik personel sabahları önce Bilkent’e geliyor, oradan otobüslerle alınıp Eskişehir yolundaki ikiz kulelere taşınıyor, akşamda aynı otobüslerle ikiz kulelerden alınıp Bilkent’e getiriliyor” dedi.


Geri Dön