23 / 04 / 2024

Rusya'dan Bitcoin açıklaması!

Rusya'dan Bitcoin açıklaması!

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya’nın son zamanlarda sık sık güngeme delen Bitcoin’i bir ödeme sistemi olarak tanımaya hazır olmadığını söyledi.



Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın Moskova’da yaptığı açıklamada, Orta Amerika ülkesi El Salvador’un, kripto para birimi Bitcoin’i yasal para birimi olarak kullanmaya başlaması ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Rusya dan Bitcoin açıklaması!

Hürriyet'te yer alan habere göre, Rusya’nın böyle bir adım atmaya henüz hazır olmadığına değinen Peskov, “Rusya'nın bu tür adımlara hazır olmadığı açık. Şimdiye kadar bu tür adımları atmak için en ufak bir neden de bulunmuyor.” diye konuştu. Kripto paraların geleneksel mali araçlarla bir tutulmaması gerektiğini savunan Peskov, “Bu tür kısmi para birimlerini mali araçlarla bir tutmak ekonomik sisteme yalnızca zarar verir.” şeklinde konuştu.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön