23 / 04 / 2024

Rüzgar Şef Danimarka mutfağını Bulvar 216'ya taşıyacak!

Rüzgar Şef Danimarka mutfağını Bulvar 216'ya taşıyacak!

‘Hayatı çok sevme yeri’ sloganıyla geleneksel AVM anlayışından farklı yeme içme konsepti üzerine hizmet veren Bulvar 216’da 29 Mart Pazar günü Danimarka mutfağının lezzetleri tadılacak.



 

Farklı kültürleri tanıtma amacıyla organize edilen etkinlikte şef Rüzgar Sünbül de Danimarka’ya özgü ekmek ve sandviçlerin en lezzetli nasıl yapılacağının tüyolarını verecek.

 

Ataşehir’in buluşma noktası Bulvar 216’da geleneksel hale gelen ülke mutfaklarıyla ilgili etkinliklere bir yenisi daha ekleniyor. Danimarka mutfağının ele alınacağı etkinlikte yine bu ülkeye özgü müzikler ve yöresel kıyafetli hostesler kültürel tanıtım yapacak. 29 Mart Pazar günü gerçekleşecek etkinlikte Danimarka’ya özgü lezzetler tadılabilecek, ayrıca ekmek ve sandviç yapımının teknikleri öğretilecek.

 

Geleneksel AVM anlayışından farklı, ‘Hayatı çok sevme yeri’ sloganıyla Ataşehir’de yeme içme konsepti üzerine hizmet veren Bulvar 216, dünya mutfağıyla ilgili kültürlerin tanıtılması amacıyla sürdürdüğü etkinliklerinde mart ayını Danimarka mutfağına ayırdı. 29 Mart Pazar günü 13:00-15:00 saatleri arasında Danimarka’ya özgü lezzetler çok özel sunumlarla tadılabilecek.

 

Ekmeğini kendin pişir, kendin ye…

Tadımların yanı sıra ünlü şef Rüzgar Sünbül’ün de yar alacağı etkinlikte ayrıca Danimarka’ya özgü ekmeklerin, sandviçlerin en lezzetli nasıl yapılacağına dair tüyolar verilecek. Rüzgar Şef, Bulvar 216 ziyaretçilerine ev yapımı sağlıklı ekmeklerin el emeğiyle yapımını düzenlenecek workshop’ta öğretecek. “Ekmeğini sağlık için kendin pişir kendin ye” anlayışıyla düzenlenen workshop’ta Bulvar 216, ziyaretçilerinin katılımını bekliyor.

 


Kerem Görsev Trio’dan ezgiler

Günün bir başka sürprizi ise Bulvar 216’da hizmet veren DORE müzik akademisi açılış partisi lansmanında Kerem Görsev Trio sahne alacak. 29 Mart Pazar günü saat 16:00’da gerçekleşecek konser ile Bulvar 216 ziyaretçilerini müzikli ve keyifli dakikalar bekliyor…


 


Geri Dön