19 / 04 / 2024

Şadi Yazıcı Tuzla'da site ziyaretleri yapıyor!

Şadi Yazıcı Tuzla'da site ziyaretleri yapıyor!

Şadi Yazıcı Tuzla' da site ziyaretleri yapıyor. Yazıcı " Vatandaşımıza, Tuzla' mıza yakışır belediyecilik anlayışımızla hizmet ettik ve bunu ortaya koyma gayretini sürdürdük " dedi.



Yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip sitelerin ihtiyaçlarını ve isteklerini dinleyen Başkan Yazıcı, "Vatandaşımıza, Tuzla'mıza yakışır belediyecilik anlayışımızla hizmet ettik ve bunu ortaya koyma gayretini sürdürdük." dedi. 


Kendimizi Hiçbir İşin Dışında Görmedik Sitelerdeki emsal artışıyla sağlanan imar uygulamasının tapu sorununu çözüme kavuşturduğunu belirten Başkan Yazıcı, 'Türkiye'de bir ilki başardık ve kooperatiflerdeki emsal artışıyla tapu sorununu çözdük. Biz, kendimizi hiçbir işin dışında tutmadık. Aslında vatandaşın hizmet aldığı her noktayı bizim dışımızda görmedik. 

Kamu binalarının yapımından, eğitim ve sağlık alanına kadar her konuyla ilgilendik. 

Sosyal belediyecilik hizmetlerinde ilkleri başardık. Vaat ettiklerimizden fazlasını yaptık ve yeni dönem için vaat ettiğimiz 2 projemizi de yakın zamanda hizmete açacağız. Vatandaşımıza, Tuzla'mıza yakışır belediyecilik anlayışımızla hizmet ettik ve bunu ortaya koyma gayretini sürdürdük." şeklinde konuştu. 

Tuzla, Marina ile Farklı Bir Havaya Girecek Tuzla Belediyesi'nin dönem içinde yaptığı 2 vizyon projeden Şelale Park'ı 1 Mart'ta hizmete açacaklarını belirten Başkan Yazıcı, Marina'nın lansmanını da 5 Mart'ta gerçekleştireceklerini söyledi. Başkan Yazıcı, "Marina, 2015 Mart ayında tamamlanarak hizmete açılacak. Tuzla, Marina ile farklı bir havaya girecek. 

Tuzla'nın hiçbir yerini çok farklı görmedik. 

Her yere aynı hizmet anlayışı ile gitmeye çalıştık. Bizim yaptığımız her hizmette bir marka olma gayretini sürdürdük. 

Yerel yönetimlerde vizyon oluşturan, geleceğe güvenle bakabilen bir anlayışı gösterdik." ifadesini kullandı. 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, site sohbetlerinde vatandaşların sorularını da yanıtladı. 


Son An


Geri Dön