26 / 04 / 2024

Safranbolu'da cam terasın karşısına yapay şelale yapılacak!

Safranbolu'da cam terasın karşısına yapay şelale yapılacak!

Safranbolu ilçesinde turizme açılan ve yoğun bir ziyaretçi akının olduğu Cam terasın karşısına yapay şelale yapılacak. İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun Cam Terasa karşına yapılacak şelalenin yerinde incelemelerde bulundu....




Safranbolu ilçesinde turizme açılan ve yoğun bir ziyaretçi akının olduğu Cam terasın karşısına yapay şelale yapılacak.


Konuyla ilgili olarak İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun beraberinde Yatırım ve İnşaat Müdür Vekili Orhan Nallı, Elektrik Mühendisi Erol Aydın, Makine Mühendisi Mustafa Yılmaz, İnşaat Mühendisi Arif Bahadır Erbey ve yapım işi uhdesinde kalan firma yetkilisi ile birlikte Safranbolu İncekaya Köyünde bulunan Cam Terasa giderek Cam terasın karşına yapılacak şelalenin yerinde incelemelerde bulundu.


Önce şelalenin yapılacağı yeri Cam Terastan inceleyen Genel Sekreter Mehmet Uzun daha sonra beraberindekilerle birlikte Tokatlı Kanyonuna inerek şelalenin yapılacağı yeri ve su biriktirme yerleri hakkında bilgi aldı. Müteahhit firma yetkilisinden de projenin titizlikle uygulanarak her hangi bir aksaklık yaşanmamasını istedi.


Genel Sekreter Uzun, cam terasın Safranbolu turizmine büyük bir katkı sağladığını belirterek, " Terasın karşısına yapılacak yapay şelalenin de tamamlanarak bitmesinden sonra buralara daha bir canlılık gelecektir. Her ikisi de birbirine uyumlu olunca ortaya muhteşem bir manzara ortaya çıkacaktır. Şelalenin de bitmesi ile birlikte bu bölge Safranbolu Turizmine daha da katkı sağlayacaktır" dedi. 


İha



Geri Dön