23 / 04 / 2024

Sağlam Park Evleri fiyatları!

Sağlam Park Evleri fiyatları!

Firma: Sağlam İnşaat

Proje: Sağlam Park Güneşli

Sağlam Park Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.



Sağlam Park Rezidans'ta dairelerin alanları 115 metrekareden başlıyor, 150 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede toplam 105 adet konut bulunuyor. 


Sağlam Park Evleri fiyatları konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Projenin 2016 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 


Bağcılar Sağlam Park CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havaalanı, Kuyumcukent, TEM, Metro Grosmarket, Basın Ekspres Yolu, 212 AVM ve E-5'te yakın bir konumda inşa ediliyor. 


Sağlam Park Güneşli'de yürüyüş alanları, basketbol sahası, misafir otoparkı, çardak, çocuk parkı, plates salonu, kapalı otopark ve spor salonu, sauna, açık otopark, süs havuzu, buhar odası gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Sağlam Park Evleri fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçirilen proje  Sağlam İnşaat  imzası ile yükseliyor. 


Sağlam Park satış ofisi

Telefon: 0(212) 474 74 80

WEB adresi: www.saglamgrup.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön