19 / 04 / 2024

Sağlam Park satış ofisi iletişim

Sağlam Park satış ofisi iletişim

Sağlam Park Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

Konutta zeminin sağlam olması hayati önem taşıyor!

Konut satın alırken, deprem gerçeğini de aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Bu nedenle, ülkemizde sık sık kendini hatırlatan deprem riskine karşı, sağlam temeller üzerine kurulmuş, kaliteli malzemelerin kullanıldığı yapılar tercih edilmeli. 

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

FU Gayrimenkul'den Sağlam Tapu desteği!

FU Gayrimenkul, Sağlam Tapu ile gayrimenkul satın almak isteyenlerin tapu işlemlerinin, kuralına uygun şekilde gerçekleşmesine destek sağlıyor. FU Gayrimenkul, gerekli işlemlerin süreçlerini yönetiyor.

Sağlam Park Güneşli'de fiyatlar 460 bin TL'den başlıyor!

Sağlam Park Güneşli'de dairelerin alanları 115 metrekareden başlıyor, 150 metrekareye kadar ulaşıyor. Toplam 21 kat, 105 adet konut bulunan projede daire fiyatları 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Şeref Sağlam: Antalya'da Ruslara konut satışı devam ediyor!

Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Sağlam, Rusların mülklerini ucuza satarak Antalya'yı terk ettikleri iddiasının doğru olmadığını, Ruslara mülk satışı devam ettiğini belirterek, "Antalya'da mülk edinenler arasında, Kanadalıların olduğunu söyledi.

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık!

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ayazağa Cendere'de inşa edilen projenin ödeme planı doğrultusunda banka kredisiyle vade fırsatı sağlanıyor.

Güneşli Sağlam Park ulaşım!

İnşaat çalışmalarının 2015 yılının Mart ayında başlandığı proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Güneşli Sağlam Park ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor.

Sağlam Park Güneşli'de teslimler 2016'da!

Sağlam İnşaat imzası ile 105 daire olarak Güneşli'de yükselen Sağlam Park Güneşli projesinde lansman öncesi döneme özel ilk 10 daire için cazip bir fırsat sunuluyor.

Sağlam Park Residence satılık daire fiyatları!

Sağlam İnşaat tarafından İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Güneşli’de hayata geçirilen , 105 daireden oluşuyor. İşte Sağlam Park Residence satılık daire fiyatları...

Sağlam Park Güneşli satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Sağlam Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Güneşli Sağlam Park lokasyon!

21 kat şeklinde yükselen projede daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Güneşli Sağlam Park lokasyon bilgisi kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli 'de hayata geçiriliyor.

Sağlam Park Güneşli fiyatları!

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 21 kat şeklinde inşa ediliyor. Proje Sağlam Yapı imzasıyla yükseliyor. Sağlam Park Güneşli fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sağlam Park satış ofisi iletişim Haberi

Sağlam Park satış ofisi iletişim

Sağlam Park Rezidans'ta dairelerin alanları 115 metrekareden başlıyor, 150 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede toplam 105 adet konut bulunuyor. 


Sağlam Park Evleri fiyatları konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Projenin 2016 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 


Bağcılar Sağlam Park CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havaalanı, Kuyumcukent, TEM, Metro Grosmarket, Basın Ekspres Yolu, 212 AVM ve E-5'te yakın bir konumda inşa ediliyor. 


Sağlam Park Güneşli'de yürüyüş alanları, basketbol sahası, misafir otoparkı, çardak, çocuk parkı, plates salonu, kapalı otopark ve spor salonu, sauna, açık otopark, süs havuzu, buhar odası gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Sağlam Park Evleri fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçirilen proje Sağlam İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Sağlam Park satış ofisi

Telefon: 0(212) 474 74 80

WEB adresi: www.saglamgrup.com.tr

Özge...