28 / 03 / 2024

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilenler!



BAKAN KOCA 85 BİN PERSONEL ALINACAĞINI AÇIKLADI!

Twitter hesabı üzeriinden son dakika açıklamasında bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, atama bekleyen binlerce sağlık çalışanına bekledikleri haberi verdi. Sağlık Bakanı Koca şu şekilde açıklamada bulundu; "Sağlık bakanlığı bu yıl 85 bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla. Sağlıkta 'Beyaz Reform'a destek kuvvet diyoruz, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılmaktadır. Gözümüz aydın."

"85 BİN YARDIMCI PERSONEL KADROSUNU AÇTIK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanlığı personel alımı dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Sağlık kuruluşlarında bulunan uzman hekimlerimizin hastalara daha fazla vakit ayırabilmeleri için 85 bin yardımcı personel kadrosunu açtık'' dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KADRO VE BRANŞ DAĞILIMI BELLİ OLDU MU?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı kadro ve branş dağılımı hakkında henüz net bir açıklama yapılamdı.

Daha önce Resmi Gazete'de yayımlanan 27 bin personel alımı Cumhurbaşkanlığı kararı şöyle; “Eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında, sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla 2022 yılının sonuna kadar uygulanacak istihdam edilecek sözleşmeli sağlık personeli sayısı 27 bin olarak kabule edildi. Bu karara göre; 2022 yıl sonuna kadar 19 bin 694 uzman doktor, 7 bin 114 doktor, 147 ebe, 38 sağlık memuru, 3 hemşire, 1 diyetisyen, 1 diş doktoru, 1 psikolog ve 1 sağlık teknikeri sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak.”

SAĞLIK BAKANLIĞI 85 BİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet diyoruz, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Bakanlığımız tarafından bu yıl 85 bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla! Gözümüz aydın." Açıklaması yaptı. Sağlık Bakanlığı personel alımının bu sene içerisinde yapılacağı duyurulmuştu ancak tam tarih hakkında henüz resmi bir açıklamaya yer verilmedi.

Toplu taşıma kullananlara müjdeli haber! Ücretsiz olacak!

Emeklilerin eline 15 bin TL fazladan geçebilir! İşte promosyon arttırma yolları!

Tarım Kredi Marketleri yeni indirimli ürünlerini yayınladı! Tarım Kooperatif marketlerinde hangi ürünler indirimde?


Geri Dön