26 / 04 / 2024

Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak 2022? Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı mı?

Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak 2022? Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı mı?

Sağlık Bakanlığı personel alımının ne zaman başlayacağı merakla soruluyor. İşte detaylar!



SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞLADI MI?

Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin açıklamada bulundu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alacak. Yayınlanan bu ilandan sonra pek çok sağlık mezunu ilanın detaylarını araştırmaya başladı.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI MI YAPACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de karar yayınlandı. Bu kararda, Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı yapacağı belirtildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan karara göre; eleman alımında güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında, sağlık hizmetlerinin verimli bir şekilde yürütülebilmesi için 2022 yılının sonuna kadar uygulanmak üzere istihdam edilecek sözleşmeli sağlık personeli sayısı 27 bin olarak belirtildi.

SAĞLIK PERSONELİ BRANŞ DAĞILIMI NEDİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan karara göre; 2022 yıl sonuna kadar 19 bin 694 uzman doktor, 7 bin 114 doktor, 147 ebe, 38 sağlık memuru, 3 hemşire, 1 diyetisyen, 1 diş doktoru, 1 psikolog ve 1 sağlık teknikeri sözleşmeli olarak alınacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı personel alımına dair bakanlık yapılacak resmi açıklama beklenmektedir. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri hakkında bakanlıktan henüz yeni bir duyuru veya bir açıklama yapılmadı. Geçen yıl 20.000 sözleşmeli sağlık personeli alım ilanı aralık ayında yayımlanmıştı. Ancak bu seneye dair şuan için yayımlanan bir tarih bulunmamaktadır. Ancak Mart ayında yapılan 10 bin personel alımı başvuru şartları şu şekildedir; 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu hükümleri gereğince arşiv araştırması sonucuna göre atama işlemi yapılacaktır.

Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman yapılacak? Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne kadar?

Sağlık Bakanlığı duyurdu! 27 bin personel alınacak! İşte detaylar!

TOKİ İstanbul 2022 projeleri nerede? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?


Geri Dön