19 / 04 / 2024

Şahene İnşaat Kimya Reklam Tekstil Kozmetik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Şahene İnşaat Kimya Reklam Tekstil Kozmetik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  650 bin TL sermaye bedeli ile  Kübranur Özberk tarafından kuruldu.



Şahene İnşaat Kimya Reklam Tekstil Kozmetik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  650 bin TL sermaye bedeli ile  Kübranur Özberk tarafından kuruldu.

Şahene İnşaat Kimya Reklam Tekstil Kozmetik Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) KİMYA Endüstriyel kimyasalların toptan ticareti (anilin, matbaa mürekkebi, kimyasal yapıştırıcı, havai fişek, boyama maddeleri, sentetik reçine, metil alkol, parafin, esans ve tatlandırıcı, soda, sanayi tuzu, parafin, nitrik asit, amonyak, sanayi gazları vb.) REKLAM Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.) TEKSTİL Evde kullanılan tekstil takımları, perdeler ve çeşitli tekstil malzemesinden ev eşyaları toptan ticareti (çarşaf, yatak takımı, yastık kılıfı, masa örtüsü, havlu, battaniye, yorgan, diğer mefruşatlar vb. dahil) KOZMETİK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende ticareti (diş fırçaları, saç fırçaları, elektriksiz tıraş makineleri, jilet, ustura, parfümeri ürünleri ve kolonya, doğal sünger, sabun dahil)


Geri Dön