25 / 04 / 2024

Şahinbey Belediyesi 9 arsasını satacak!

Şahinbey Belediyesi 9 arsasını satacak!

Şahinbey Belediyesi muhtelif mahallelerde bulunan 9 adet arsanın satışını yapacak.Şahinbey arsa satacak



Şahinbey Belediye meclis toplantısı Başkan Vekili Birol Ülger başkanlığında yapıldı. 17 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında bir madde oy birliğiyle kabul edilirken, 17 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi. Kısa süren meclis toplantısında gündemin 9. madesi olan  belediyeye ait muhtelif mahallelerde bulunan 9 adet arsanın satışının yapılması teklifi görüşülmek üzere imar komisyonuna sevkedildi.


BÜYÜKŞEHİR'E TAHSİS

Muhacirosman Mahallesi 108 ada, 9 parselde kayıtlı taşınmazı doğu kısmında bulunan 800, 00 m2'lik alanın büyükşehir belediyesi adına tahsis edilmesi teklifi ilgili komisyona gönderildi.


SPORCULARA YARDIM

Meclis toplantısında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ile altyapı sporcularına ayni ve nakdi yardım yapılması teklifi de gündeme geldi. Gündem maddesi görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edildi.


KARDEŞ ŞEHİR ARAŞTIRMASI

Toplantıda, belediyenin mevcut yurt içi ve yurt dışı Kardeş Şehir ilişkilerinin yeniden değerlendirilmesi ve yeni kurulabilecek kardeş şehir ilişkileri ile ilgili araştırma yapılması teklifi de gündeme geldi. Bu gündem maddesi de oy birliği ile komisyona havale edildi. Şahinbey arsa satacak 


Gaziantep 27


Geri Dön