25 / 04 / 2024

Şahnaz Çakıralp'in kira borcu 85 bin liraya ulaştı!

 Şahnaz Çakıralp'in kira borcu 85 bin liraya ulaştı!

Şahnaz Çakıralp, boşanmaya çalıştığı Murat Öncel'le oturduğu evden apar topar taşındı. Biriken kira borcu ve aidatları yaklaşık 85 BİN TL'YE ulaştı. Güzel oyuncunun icradan kaçtığı iddia ediliyor



Eşi Prof. Dr. Murat Öncel ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Şahnaz Çakıralp cephesinden yeni haber var. Öncel'le evliyken Ulus'ta yaşadığı lüks daireyi ayrılık sürecinde de boşaltmayan güzel oyuncu, iddiaya göre ev sahibine 44 bin dolar borçlandı. Çakıralp bu yüklü borcun yanı sıra yaklaşık 5 bin TL'lik biriken aidatın eski eşi tarafından ödenmesi gerektiğini savundu. 


Ancak Prof. Dr. Öncel; borçların dairede oturan kişiye ait olduğunu ve 49 bin dolar (80 bin TL) borcu ödemeyeceğini avukatı aracılığıyla Şahnaz Çakıralp'e iletti. Borcun halen evli olduğu Öncel tarafından ödenmeyeceğini öğrenen ünlü oyuncu da, daireyi hemen boşalttı. Geçtiğimiz hafta Bebek sırtlarında bir daire bulan oyuncu, birkaç gün içerisinde yeni dairesine taşınacak. 


SOYADINI TAŞIMAK ACI VERİYOR 

Boşanma davası Ekim ayına ertelenen Şahnaz Çakıralp; şunları söyledi: "İstediğin hayatı yaşasan da sevmediğin biriyle evli olmak korkunç bir şey. Her şeyden önce ayrı bile yaşasan sevmediğin birinin soyadını taşımak bile istemezsin. Çok acı bir durum" 

Takvim


Geri Dön