20 / 04 / 2024

Sakarya Arifiye inşaat firmalarının yeni gözdesi oldu!

Sakarya Arifiye inşaat firmalarının yeni gözdesi oldu!

Arifiye ilçe olduktan sonra kaderi değişti. Anadolu'nun bağrından kopup gelenlerin yerleştiği bölge şimdilerde modern konutların yükseldiği yer olmaya başladı. Sakaryalı inşaatçılar ilçede çok sayıda başarılı projeye imza attı.




Arifiye ilçe olduktan sonra kaderi değişti. Anadolu'nun bağrından kopup gelenlerin yerleştiği bölge şimdilerde modern konutların yükseldiği yer olmaya başladı. Sakaryalı inşaatçılar ilçede çok sayıda başarılı projeye imza attı. İnşaatçıların gözdesi olan ilçede emlak fiyatları da aldı başını gidiyor. Belediyecilik hizmetlerinin aksamadan yapılması, talep patlamasına neden oldu.  İlçe halkı hızla gelişen Arifiye için Belediye Başkanı İsmail Karakullukçuya teşekkür ediyor. 


LÜKS KONUTLAR 

İlçede inşaat sektörünün hareketlenmesi esnafın yüzünü güldürüyor. İlçe esnafı 'Yeni yapılan binalar orta ve üst gelir grubuna hitap ediyor, ilçede ekonominin canlanmasını sağlayan projeler işlerimizi artırdı. Belediye yetkilileri yeni projelerin geleceğini söylüyor. Arifiye kısa sürede çok daha iyi yerlere gelecek"'dedi. Arifiyeliler ilçelerinin kısa sürede atağa kalkmasından dolayı İsmail Karakullukçuya teşekkür ediyor. 


Sakarya Adapostası


Geri Dön