25 / 04 / 2024

Sakarya emlak yatırımı için cazip!

Sakarya emlak yatırımı için cazip!

Emlak sektörü tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ekonominin lokomotifi olma özelliğini halen daha korumaktadır. Türkiye halen gelişme ve büyüme sürecini devam ettiren ülke olması sebebi ile en rantable gayrimenkul yatırım merkezi...



Emlak sektörü tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ekonominin lokomotifi olma özelliğini halen daha korumaktadır. Türkiye halen gelişme ve büyüme sürecini devam ettiren ülke olması sebebi ile en rantable gayrimenkul yatırım merkezi. 


Aynı bakış açısı ile düşündüğümüzde Türkiye İçinde de gelişme büyüme ve modernize olma sürecini devam ettiren ilimiz olan Sakarya emlak yatırımı yapmak için en cazip bölge haline gelmiştir. 


İLGİ ARTTI

Sakarya'da son olarak düzenlenen yeni imar durumları ve başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerinde bölgedeki yeşil alanları koruma ve arttırma çabaları, bir kısım kamusal alanların modemize edilmesi ve birçoğunun yenilenmesi, ilimize olan ilgiyi arttırarak Sakaryalı iş adamları haricinde de diğer illerden girişimci ruha sahip orta ve büyük ölçekteki yatırımcıları bölgemize sevk etmekte beraber yurtdışından da özellikle Arap ülkelerinden birçok yatırımcı bölgemizi tercih ederek yabancı sermayeyi Sakarya'mıza getirmeyi başardılar. 


KÂRLI SAKARYA 

'Genel olarak dünyada itibarını hiç bir zaman kaybetmeyen tek yatırım aracı olan gayrimenkul, gelişimini hızla devam ettiren insanların karlılıklarını en üst seviyede tutabilecekleri bölgelerden biri olarak karşımıza Sakarya ilimizi çıkarmaktadır' diyen Gökhan İn, amaçlarının belediyelerin de öncülüğünde yeniliğe açık inşaat firmalarının homeofis'ler, residenceler. süitler, flat'lar, dormlar, foldhome'lar, foldoffice'ler ve a+ ofisler inşa ederek şehrimizi dünyanın sayılı metropolleri arasına girmesi olduğunu söyledi. 


'GURURLUYUZ' 

İn, "Bizler Tüfekçioğulları olmanın haklı gururunu Arı İnşaat ve Fırtına inşaat ve emlak olarak bu tür projeleri başlatmış yaşıyor ve ilimizde bulunan bütün inşaat firmalarının da bu segmentlerde yapılar inşa etmesini arzu ediyoruz" dedi. 


Tüfekçioğulları; "Doğaya ve insana saygıyı lemel alarak homeofis'ler, residenceler, süitler, flat'lar, dorm'lar, foldhome'lar, foldoffıce'ler vea+ ofisler inşa ederek Sakarya'yı dünyanın sayılı metropelleri arasına sokmak istiyoruz." 


Sakarya Adapostası Gazetesi


Geri Dön