28 / 03 / 2024

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 



Sakarya'ya bağlı Erenler Belediyesi'nde gerçekleşen Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda esnafı sevindirecek kararlar alındı. Erenler Belediyesi'nde yer alan habere göre; toplantıda Nisan ve Mayıs ayı kiralalarının tahsil edilmeyeceği  yönünde karar alındı. 

Sakarya Erenler Belediyesi nden esnafa kira yardımı!

Meclis toplantısında açıklama yapan Erenler Belediye Başkanı, Fevzi Kılıç, pandemi döneminde esnafa verilecek desteklerin devam edeceğini dile getirerek, “Covid-19 salgını kapsamında yetki alanlarımız dâhilinde almış olduğumuz önlem ve tedbirlerimiz ile birlikte esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda belediyemizce kiraya verilen ve meclis kararı ile tahsis edilen taşınmazlarımızda ki kiracı vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için İçişleri Bakanlığımızın 13.04.2021 tarihli genelgesi doğrultusunda faaliyetleri geçici olarak durdurulan iş yerlerinden kira, tahsis ve işgaliye bedellerini Nisan ve Mayıs aylarında almayacağız ve sözleşmelerini iki ay sürüyle uzatacağız” dedi.

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!


Geri Dön