26 / 04 / 2024

Erzurum Olur Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Erzurum Olur Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira yardımında bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere göre, Olur ilçesinde kahvehane, çay ocağı, internet kafe, kuaför, cağ kebabı işletmeciliği yapan iş yerleri kapandı. 



Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira desteği sundu. Uzun zamandır iş yapamadıkları için para kazanamayan ve sıkıntıya giren ilçede yer alan 21 esnafa Olur Belediyesi yardım etti. Belediye, esnafın Nisan ayı kiralarını ödedi. Olur İlçe Belediye Başkanı Sıddık Demircan, "Koronavirüs sebebiyle Türkiye genelinde küçük işletmeler kahvehaneler, internet kafeler, çay ocakları, kuaförler ve berberler kapatıldı. Olur ilçemizde de bu şekilde kapatılan iş yerlerimize kira yardımında bulunduk. Buraların Nisan ayı kira ödemelerini yaptık. Mayıs ayında da esnafımıza kira desteği vererek, küçük esnafımızın yanında olacağız. Virüs sebebiyle esnaflarımızın mağduriyetlerini en asgariye indireceğiz" ifadelerini kullandı.

Olur'da esnaf olarak çalışan İsa Haktan, "Virüs nedeniyle iş yerlerimiz kapalı. Başkanımız sağ olsun kira desteğinde bulundu. Kendisine çok teşekkür ederiz" dedi. İlçede cağ kebabı işletmesi olan Hüseyin Dinç ise bir aydan beri iş yerinin kapalı olduğunu  ifade ederek, kira desteği veren Başkan Demircan'a teşekkürleri iletti.


Geri Dön